• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Συνέντευξη τύπου
Δηλώσεις Bagnaia, Quartararo και Marquez
Νέα 01/10/2021 - 17:07

Με τον αγώνα της Κυριακής να μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμος για το πρωτάθλημα του 2021, ο πρώτος στην βαθμολογία, Fabio Quartararo συνοδεύτηκε από τον βασικό του αντίπαλο, Francesco Bagnaia καθώς και τους Marc Marquez, Enea Bastianini και τους Αμερικανούς αναβάτες της Moto2, Joe Roberts και Cameron Beaubier για να συζητήσουν τον 15ο γύρο του πρωταθλήματος. 

48 βαθμοί χωρίζουν τον Quartararo από τον Bagnaia με 4 αγώνες να απομένουν, οπότε γίνεται αντιληπτή η σημασία του αγώνα της Κυριακής και οι δύο αναβάτες έχουν φτάσει στην Αμερική με αισιοδοξία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσει ο Quartararo το προβάδισμα που κατέχει, ένα θέμα το οποίο έθιξε και ο ίδιος. 

"Ναι, ειλικρινά στο Misano, πίσω από τον Jack είχα κάποιες (κακές) στιγμές. Αλλά όταν προσπέρασα τον Jack και είδα τον Pecco μπροστά, έπρεπε να προσπαθήσω. Η δεύτερη θέση είναι εντάξει για το πρωτάθλημα και τελικά σε εκείνη την θέση τερματίσαμε, αλλά ήταν ο αγώνας στον οποίο πέρασα καλύτερα φέτος. Είναι κρίμα που δεν πήραμε την πρώτη θέση στο τέλος, αλλά ο αγώνας ήταν πολύ γρήγορος και χρειαζόμουν περισσότερο στο τέλος.Αν βρίσκομαι σε μια ζόρικη κατάσταση δεν θα πιέσω στο όριο αλλά αν μπορέσω να πετύχω ένα αποτέλεσμα σαν το Misano ή καλύτερο θα το κυνηγήσω ".

Από την άλλη, ο Pecco δεν μπορεί να κάνει κανένα λάθος και θα πρέπει να περάσει σε πλήρη επίθεση. 4 αγώνες, 48 βαθμοί. Δεν είναι απίθανο, αλλά είναι σίγουρα δύσκολο. Κανένας αναβάτης της Ducati δεν έχει κερδίσει στο Austin, αλλά ο Bagnaia πιστεύει ότι μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός αυτό το Σαββατοκύριακο. 

"Φέτος πήγαμε καλά σε πίστες όπου ζοριζόμασταν τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μας ταιριάζει καλύτερα σε όλες τις συνθήκες και σε όλες τις καταστάσεις των πιστών. Ο πρώτος τομέας είναι πολύ παρόμοιος με το Silverstone, ίσως λίγο πιο δύσκολος αλλά παρόμοιος και ήμασταν γρήγοροι εκεί, οπότε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί εδώ. Χρειαζόμαστε μια ευκαιρία να βρεθούμε μπροστά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί ".

Μπορεί ο Marc Marquez να κερδίσει στο Austin; Αυτή είναι η απορία που υπάρχει στο μυαλό όλων φέτος. Ο Marquez έχει ήδη κερδίσει έξι φορές εκεί, αλλά το 2021 είναι διαφορετικά. Αν και παραδέχεται ότι η προσέγγιση είναι σίγουρα διαφορετική από ότι σε πίστες όπως το Misano, o Marquez γνωρίζει ότι τα σκληρά φρεναρίσματα και οι γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης που απαιτεί η πίστα μπορεί να τον ζορίσουν ως ένα βαθμό. Ο στόχος του 8 φορές παγκοσμίου πρωταθλητή; Να περάσει καλά. 

"Ναι προφανώς η προσέγγιση είναι διαφορετική από ότι στο Misano για παράδειγμα, γιατί ξέρω ότι, υπό φυσιολογικές συνθήκες απολαμβάνω πολύ αυτή την πίστα και φέτος θα προσπαθήσω να την απολαύσω. Αναλογιζόμενοι αυτή την σεζόν, υποφέρω περισσότερο από ότι διασκεδάζω. Σρ κάθε περίπτωση θα δούμε, είναι μια δύσκολη πίστα με πολλές αλλαγές κατευθύνσεων και πολλά σκληρά φρεναρίσματα, αλλά ευτυχώς είναι από την αριστερή μεριά, οπότε αυτό θα βοηθήσει. Και ναι είμαι έτοιμος να το διασκεδάσω. Αν το διασκεδάσω, το αποτέλεσμα θα έρθει ".

Επόμενο άρθρο »

Austin: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμη η Michelin για την πρόκληση στην CoTA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA