• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto2 Αγώνας
Άνετη επικράτηση 5 δευτερολέπτων για τον Raul Fernandez!
Νέα 12/09/2021 - 14:39

Παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του και το γεγονός ότι ακόμα αναρρώνει, ο Raul Fernandez έκανε έναν αλάνθαστο, εκπληκτικό αγώνα και κατέκτησε την πρώτη θέση με διαφορά 5 δευτερολέπτων από τον δεύτερo, Remy Gardner!

Πρώτος έστριψε ο κάτοχος της pole position, Sam Lowes, με τους Raul Fernandez, Remy Gardner, Ai Ogura και Hector Garzo να ακολουθούν. Σύντομα ο Lowes και ο Raul Fernandez άρχισαν να ξεφεύγουν, ενώ ο Ai Ogura και ο Hector Garzo πέρασαν τον Gardner μετά από δύο λάθη του τελευταίου. Μπροστά, ο Raul Fernandez πέρασε τον Lowes στον τέταρτο γύρο.

Ο Gardner κατάφερε να ξαναπεράσει στην τρίτη θέση,ενώ ο Garzo έπεσε τελικά στην 5η στροφή του πέμπτου γύρου. Οι δύο πρώτοι είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν, και στον 6ο γύρο είχαν ήδη διαφορά σχεδόν 2 δευτερόλεπτα από τους υπόλοιπους. Ο Albert Arenas έπεσε στον έκτο γύρο, ενώ ο Ai Ogura είχε αρχίσει να μένει πίσω και προσπεράστηκε από τους Jorge Navarro, Aron Canet και Marco Bezzechi. 

Μπροστά, ο Raul Fernandez είχε αρχίσει να ξεφεύγει κάνοντας διαφορά 1,2 δευτερόλεπτα από τον Lowes, ο οποίος με την σειρά του είχε διαφορά 3 δευτερόλεπτα από τους υπόλοιπους. Ο Μarco Bezzechi έπεσε στην 8η στροφή του 10ου γύρου και πρακτικά αυτή η πτώση σηματοδότησε το τέλος κάθε ελπίδας του για πρωτάθλημα.

Ο Aron Canet είχε αρχίσει να ανεβαίνει και πέρασε τον Navarro για την τέταρτη θέση. Εκπληκτική άνοδο είχε και ο Augusto Fernandez που είχε καταφέρει, από 12ος στην εκκίνηση, να φτάσει πίσω από τον Navarro.

Ο Sam Lowes έπεσε από την δεύτερη θέση στην 7η στροφή του 13ου γύρου, αφήνοντας ουσιαστικά ένα μεγάλο προβάδισμα στον Raul Fernandez. Πιο πίσω, ο Augusto Fernandez και ο Jorge Navarro είχαν περάσει τον Aron Canet και είχαν εμπλακεί σε μάχη για την τελευταία θέση του βάθρου. 

Ο Raul Fernandez πέρασε την γραμμή του τερματισμού πρώτος με διαφορά 5 δευτερολέπτων από τον Remy Gardner που έκανε το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo. Ο Augusto Fernandez κέρδισε τελικά την μάχη για την τελευταία θέση του βάθρου, αφήνοντας τον Jorge Navarro τέταρτο. Την πεντάδα έκλεισε ο Aron Canet.

o Fabio Di Giannantonio τερμάτισε έκτος, ενώ ο εκπληκτικός 16χρονος Γάλλος Fermin Aldeguer προσπέρασε δύο αναβάτες στον τελευταίο γύρο για να τερματίσει έβδομος. Ο Ai Ogura τερμάτισε τελικά όγδοος, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Tony Arbolino και Simone Corsi, καθώς ο Marcel Schrotter έλαβε ποινή τριών δευτερολέπτων και βρέθηκε στην 11η θέση.

Μπαράζ πτώσεων είχαμε στον αγώνα της Moto2 καθώς από πτώση εγκατέλειψαν οι Somkiat Chantra, Niccolo Bulega, Sam Lowes, Bo Bendsneyder, Marco Bezzechi, Lorenzo Dalla Porta, Albert Arenas, Hector Garzo, Xavi Vierge, Thomas Luthi και Piotr Biesiekirski.

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη νίκη για τον Francesco Bagnaia!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα