• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 Αγώνας
Μεγάλη νίκη για τον Dennis Foggia - Πτώσεις για Acosta και Garcia
Νέα 12/09/2021 - 13:20

Με έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές ξεκίνησε η αγωνιστική δράση της Κυριακής με την Moto3. Πρώτος έστριψε ο κάτοχος της pole position, Darryn Binder, ενώ από κοντά ακολουθούσαν οι Gabriel Rodrigo, Sergio Garcia, Tatsuki Suzuki και Andrea Migno. 

 O Rodrigo πέρασε μπροστά στον δεύτερο γύρο, για να προσπεραστεί με την σειρά του από τον Αndrea Migno στον αμέσως επόμενο γύρο. Πιο πίσω, ο Pedro Acosta είχε αρχίσει να ανεβαίνει θέσεις και είχε επαφή με τον Rodrigo. Στον τρίτο γύρο επίσης πτώση είχε ο Filip Salac στην 12η στροφή, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα. 

Ο Deniz Öncu είχε αρχίσει να ανεβαίνει και πέρασε στην  κορυφή στον 4ο γύρο με τον Acosta πίσω του. Ο Rodrigo έπεσε στον 7ο γύρο στην 7η στροφή και ανάγκασε τον Romano Fenati σε έξοδο, καταστρέφοντας πρακτικά τις ελπίδες του για βάθρο.

Πτώση είχε και ο Carlos Tatay στον 11ο γύρο, ενώ έναν γύρο μετά, ο Lorenzo Fellon έλαβε ποινή long lap και έμεινε πίσω. Μπροστά, ο Öncu συνέχιζε να είναι πρώτος, όμως ο Dennis Foggia, ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα τον τελευταίο καιρό, ανέβαινε συνεχώς θέσεις και κατάφερε να περάσει τον Τούρκο αναβάτη στον 13ο γύρο, αλλά ο Öncu απάντησε στον επόμενο γύρο. 

Ο Garcia και ο Acosta είχαν μάχες μεταξύ τους λίγο πιο πίσω, κυνηγώντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Ο Acosta τελικά έπεσε στον 16ο γύρο, χάνοντας το μπροστινό και συμπαρασύροντας μαζί του τον Xavier Artigas. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Garcia να κλείσει την βαθμολογική διαφορά και είχε μάχες για το βάθρο με τον ομόσταυλό του, Izan Guevara, με τους δύο αναβάτες να έχουν επαφή. 

Μπροστά, η μάχη μεταξύ Foggia και Öncu συνεχιζόταν, με τον 18χρονο Τούρκο να βρίσκεται συνήθως μπροστά. Στον τελευταίο γύρο, ο Foggia έκανε την κίνησή του και ο Öncu δεν κατάφερε να απαντήσει με τους δύο αναβάτες να τερματίζουν πολύ κοντά, αλλά τον Foggia να καταφέρνει να πάρει την νίκη. Πιο πίσω, στην 12η στροφή, ο Garcia έπεσε, χάνοντας την ελπίδα για μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από τον Acosta. O Garcia ανέβηκε πάλι στην μοτοσυκλέτα του, αλλά τερμάτισε 18ος, ανήμπορος να πάρει βαθμούς. 

Την τελευταία θέση του βάθρου πήρε τελικά ο Ayumu Sasaki, αρνούμενος για άλλη μια φορά το βάθρο από τον rookie, Izan Guevara, που ήταν τέταρτος. Ο Niccolo Antonelli συμπλήρωσε την πεντάδα.

Ο Andrea Migno, που έσωσε στα όρια ένα high siding, πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Darryn Binder, που παρά την pole position του, έμεινε πίσω,  Ο Stefano Nepa έκανε έναν καλό αγώνα στην 8η θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Tatsuki Suzuki, που είχε ξεκινήσει καλά τον αγώνα. Την δεκάδα έκλεισε ο Jaume Masia.

Στον τελευταίο γύρο, στην 17η στροφή, ο Jeremy Alcoba και ο Lorenzo Fellon είχαν επαφή και έπεσαν.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα