• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 ΚΑΤ
Pole position για τον Marco Bezzechi
Νέα 28/08/2021 - 19:01

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Stefano Manzi, Ai Ogura, Somkiat Chantra και Xavi Vierge. O Lorenzo Dalla Porta αποσύρθηκε και δεν θα αγωνιστεί αύριο λόγω τραυματισμού στον ώμο που προήλθε από προηγούμενη πτώση του στις ΕΔ.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν με τον Sam Lowes και τον Remy Gardner να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση εναλλάξ, με τον Lowes στο 7ο λεπτό να κάνει χρόνο 2:04.069 και να μένει στην κορυφή. Οι αναβάτες ξεκίνησαν τις τελευταίες επιθέσεις τους, αλλά η θέση του Lowes φαινόταν διασφαλισμένη μέχρι σχεδόν το τέλος. Εκεί, στον τελευταίο του γύρο, ο Marco Bezzechi κατάφερε να κάνει χρόνο 2:03.988 και να πάρει την πρώτη του pole position για φέτος. Ο Jorge Navarro προσπάθησε να κυνηγήσει τον Bezzechi και, με μια σειρά ακυρωμένων γύρων να ανεβάζει την πίεση, κατάφερε στο τέλος να κάνει χρόνο 2:04.061 παίρνοντας την δεύτερη θέση και αφήνοντας τον Sam Lowes τρίτο.

Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρεθούν οι ομόσταυλοι της KTM, Remy Gardner και Raul Fernandez, ενώ δίπλα τους θα είναι o Fabio DiGiannantonio που εμφανίζεται πολύ δυνατός αυτό το Σαββατοκύριακο. Η τρίτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρωθεί από τους Augusto Fernandez, Aron Canet (που ήταν ταχύτερος το πρωί) και Xavi Vierge.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα