• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Raul Fernandez
Νέα 27/08/2021 - 18:28

Με τις ΕΔ2 της Moto2 έκλεισαν οι ΕΔ της Παρασκευής για το βρετανικό Grand Prix.

Σε αυτές, όπως και το πρωί, ο Jorge Navarro εμφανίστηκε πολύ δυνατός και βρέθηκε μπροστά 7 λεπτά πριν το τέλος, εκθρονίζοντας από την πρώτη θέση τον Raul Fernandez με χρόνο 2:04.459, χρόνος που ακυρώθηκε λόγω των κίτρινων σημαίων για την πτώση του Albert Arenas. Αυτό δεν πτόησε τον Navarro, ο οποίος στον αμέσως επόμενο γύρο έκανε χρόνο 2:04.518 και έμεινε στην πρώτη θέση.

Όμως ο Raul Fernandez δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ο εκπληκτικός rookie της Moto2, που του χρόνου θα αγωνίζεται στα MotoGP, κατάφερε να ολοκληρώσει τον γύρο του σε 2:04.501, δύο λεπτά πριν το τέλος και κατέκτησε την πρώτη θέση των ΕΔ2.

Ο Marco Bezzechi, κυνηγώντας έναν καλό γύρο, έπεσε στην 12η στροφή στο τελευταίο λεπτό των ΕΔ. Τελικά την δεύτερη θέση κράτησε ο Jorge Navarro, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Sam Lowes, ο οποίος είχε ηγηθεί κατά τα πρώτα στάδια του session, με χρόνο 2:04.815.

O Augusto Fernandez (που έκανε το 1-2 για την Elf όταν ο Lowes ήταν πρώτος και ηγήθηκε και ο ίδιος λίγο) τελικά βρέθηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Remy Gardner. Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Fabio DiGiannantonio στην έκτη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Marco Bezzechi παρά την πτώση του. Όγδοος ήταν ο Αμερικανός, Joe Roberts, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Nicolo Bulega και Aron Canet.

Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 κατέχονται αυτή την στιγμή από τους Xavi Vierge, Ai Ogura και, με τον χρόνο τους από το πρωί, Bo Bendsneyder και Thomas Luthi.

 

Επόμενο άρθρο »

Το Silverstone στην ιστορία των MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα