• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 ΕΔ1
Με πάνω από μισό δευτερόλεπτο διαφορά ο Romano Fenati
Νέα 27/08/2021 - 12:12

Με τις ΕΔ1 της Moto3 ξεκίνησε η αγωνιστική δράση του τριημέρου στο Silverstone. Σε αυτές, ο Romano Fenati φάνηκε από την αρχή πολύ γρήγορος, βρέθηκε σύντομα στην πρώτη θέση, εκτοπίζοντας τους Andrea Migno και Jaume Masia και από εκεί και πέρα δεν απομακρύνθηκε καθόλου από την πρώτη θέση, βελτιώνοντας σταδιακά τον χρόνο του από 2:14.582 σε 2:12.196. O Fenati είχε διαφορά από τον δεύτερο, Jeremy Alcoba, πάνω από έξι δέκατα του δευτερολέπτου, καθώς ο Alcoba έκανε χρόνο 2:12.856. Την τριάδα έκλεισε ο ομόσταυλος του Alcoba, Gabriel Rodrigo, με χρόνο 2:12.914.

O Ayumu Sasaki ήταν η πρώτη ΚΤΜ στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Pedro Acosta, o οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στο Silverstone σήμερα το πρωί.  Ο Filip Salac (ο οποίος πήρε την θέση του Jason Dupasquier στην CarXpert PruestelGP) ήταν έκτος, μπροστά από τον Jaume Masia. O Ricardo Rossi έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση 1,4 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Fenati, ενώ πίσω του, ο Dennis Foggia ήταν ένατος, ενώ στα αρχικά στάδια των ΕΔ βρισκόταν στην πρώτη τριάδα. Την δεκάδα έκλεισε ο Andrea Migno.

O John McPhee σημείωσε την πρώτη πτώση του τριημέρου στην 12η στροφή, στην μέση των ΕΔ. Στην ίδια στροφή 13 λεπτά αργότερα τον ακολούθησε ο Γάλλος αναβάτης, Lorenzo Fellon. Στον τελευταίο τους γύρο, και ενώ κυνηγούσαν βελτίωση των θέσεών τους, πτώση είχαν στην 17η στροφή ο Stefano Nepa και ο Deniz Öncu.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

H Petronas αποχωρεί από όλες τις κατηγορίες στο τέλος του 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA