• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: MotoGP ΕΔ4
Πρώτος ο Zarco, δεύτερος ο Bastianini!
Νέα 14/08/2021 - 15:22

Με τους αναβάτες να ελέγχουν τον ρυθμό αγώνα τους προχώρησαν οι ΕΔ4 των ΜοtoGP, στις οποίες, οι πρώτοι 19 αναβάτες χωρίζονταν από λιγότερο από 8 δέκατα του δευτερολέπτου, με μόνο τον Iker Lecuona να βρίσκεται ένα δευτερόλεπτο εκτός.

Όλη η δράση για την κορυφή επικεντρώθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου είχαμε εφτά εναλλαγές στην κορυφή! Τον χορό άνοιξε ο Marc Marquez και τον ακολούθησαν οι Brad Binder, Danilo Petrucci, Μarc Marquez (για δεύτερη φορά), Aleix Espargaro και Enea Bastianini, πριν ο Johann Zarco, που εμφανίζεται πάρα πολύ γρήγορος αυτό το Σαββαοτοκύριακο, έθεσε τον χρόνο 1:24.037 και ανέβηκε στην πρώτη θέση, από όπου κανείς δεν κατάφερε να τον κατεβάσει.

Οι ΕΔ4 σημαδεύτηκαν από πολλούς αναβάτες που είχαν έξοδο (Valentino Rossi, Jack Miller), έξοδο και πτώση (Jorge Martin) ή πτώση (Marc Marquez, Iker Lecuona), καθώς οι αναβάτες των MotoGP έψαχναν να βρουν τα όρια στις στροφές σκληρού φρεναρίσματος του Red Bull Ring.

Δεύτερος τελικά ήταν ο Enea Bastianini, σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθησή του, ενώ οι αναβάτες της Suzuki, Joan Mir και Alex Rins ακολούθησαν κατά πόδας. O Fabio Quartararo έχει μέχρι στιγμής ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο και στις ΕΔ4 ήταν στην πέμπτη θέση, μπροστά από τον Aleix Espargaro. Ο Marc Marquez παρά την πτώση του βρέθηκε στην έβδομη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο ομόσταυλός του Pol Espargaro. O νικητής του προηγούμενου αγώνα, Jorge Martin είχε πτώση στις ΕΔ3 και στις ΕΔ4 και βρέθηκε στην ένατη θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Jack Miller.

O Francesco Bagnaia (ο οποίος δεν έβαλε καινούρια λάστιχα) ήταν 15ος, ενώ ο Valentino Rossi, 16oς.

 

Επόμενο άρθρο »

Από τις ΚΑΤ1 στην Pole position με ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα