• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto3 KAT
Pole position για τον Romano Fenati
Νέα 14/08/2021 - 14:40

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Ricardo Rossi, Carlos Tatay, Stefano Nepa και Kaito Toba. O Adrian Fernandez είχε πτώση στην έξοδο της πρώτης στροφής, 2 λεπτά πριν το τέλος και ευτυχώς οι αναβάτες που ακολουθούσαν κατάφεραν να τον αποφύγουν. O Ryusei Yamanaka δεν συμμετείχε καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν ήταν σε κατάσταση να συνεχίσει μετά το χτύπημά του με τον Gabriel Rodrigo κατά τις ΕΔ3 σήμερα το πρωί. Εκτός ΚΑΤ2 έμεινε ο Andrea Migno, που βρισκόταν συνεχώς στο όριο, αλλά δεν κατάφερε να μπει μέσα στην τετράδα.

Στις ΚΑΤ2, αρχικά ο Ayumu Sasaki και ο ομόσταυλός του, Deniz Öncu, έκαναν καλούς χρόνους, αλλά στην κορυφή πέρασαν γρήγορα ο Gabriel Rodrigo και αμέσως μετά το Tatsuki Suzuki, με τον πολύ καλό χρόνο των 1:35.921, μόλις στο τέταρτο λεπτό των ΚΑΤ2. Ενώ οι αγωνοδίκες είχαν μόλις ανακοινώσει ποινή εκκίνησης από τα pits αύριο για τον Gabriel Rodrigo (λόγω του περιστατικού με τον Yamanaka στις ΕΔ3), Ο Rodrigo ενεπλάκη και σε ακόμα ένα περιστατικό! Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της ποινής, και με δέκα λεπτά να απομένουν, ο Rodrigo χτύπησε από πίσω τον Suzuki, με τους δύο αναβάτες να καταλήγουν στο έδαφος και τον Suzuki για πηγαίνει στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο.

Παρά την απουσία του Suzuki, οι υπόλοιποι αναβάτες κινούνταν σε γύρους χαμηλών 1:36 και φαινόταν ότι ο Ιάπωνας αναβάτης θα έπαιρνε την pole position από το...ιατρικό κέντρο! Όμως με 2.30 λεπτά να απομένουν, ο Romano Fenati ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να ολοκληρώσει τον γύρο του σε 1:35.850 παίρνοντας την pole position από τα χέρια του Suzuki, o οποίος αύριο θα ξεκινήσει δεύτερος. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσει ο Jeremy Alcoba, ο οποίος κατάφερε να βρεθεί εκεί στον τελευταίο του γύρο.

Οι Jaume Masia, Deniz Öncu και Ayumu Sasaki θα ξεκινήσουν από την δεύτερη σειρά της εκκίνησης, κάνοντάς την υπόθεση της ΚΤΜ. Ο πρώτος στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, ενώ δίπλα του (στην θέση του Rodrigo που θα ξεκινήσει από τα pits) θα βρεθούν οι Dennis Foggia και Stefano Nepa.

 

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα