• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αφήνει το Νο48 ο Lorenzo
Μια σημαντική απόφαση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πήρε ο Jorge Lorenzo.
Νέα 15/11/2008 - 00:00
Μια σημαντική απόφαση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πήρε ο Jorge Lorenzo. Ο νεαρός Ισπανός αποφάσισε να αφήσει το Νο48 που τον συντροφεύει από τα πρώτα βήματα της αγωνιστικής καριέρας και να επιλέξει ένα από τα αγαπημένα του 23 ή 99.

Η απόφαση έχει να κάνει με τη λύση της συνεργασίας του με τον επί χρόνια μάνατζέρ του Dani Amatriain που του είχε δώσει τον συγκεκριμένο αριθμό τον οποίο χρησιμοποιούσε ο ίδιος της εποχή που αγωνιζόταν.

Στο παιχνίδι για την επιλογή του νέου αγωνιστικού αριθμού του «Por Fuera» μπήκε και η κορυφαία ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca η οποία φιλοξένησε στην ηλεκτρονική της έκδοση γκάλοπ ζητώντας από τους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων αριθμών, τους οποίους είχε επιλέξει ο ίδιος ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

Το Νο23 που παραπέμπει στον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών και ίνδαλμα του Lorenzo, Michael Jordan, συγκέντρωσε το 30% των προτιμήσεων, ενώ δεύτερο σε προτιμήσεις με ποσοστό 27% ήταν το Νο99.

Ακολούθησε νέα ψηφοφορία αυτή τη φορά ανάμεσα στους δυο προαναφερθέντες αριθμούς, με το κοινό να επιλέγει το Νο99.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο rookie του φετινού Πρωταθλήματος θα τρέξει το 2009 με τον συγκεκριμένο αριθμό. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος που μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει με ποιον αριθμό θα αντικαταστήσει το 48...

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερος ο Rossi στο Ράλι της Monza

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές του Rossi με το Focus

Χορηγοί