• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP ΕΔ4
Σε άλλο επίπεδο ο Fabio Quartararo
Νέα 26/06/2021 - 15:21

Όπως έχουμε συνηθίσει πολλές φορές φέτος, ο Fabio Quartararo κυριάρχησε στις ΕΔ4 των MotoGP, καθώς βρέθηκε στην κορυφή από την αρχή του session και δεν κατέβηκε ποτέ από εκεί, βελτιώνοντας συνεχώς τον χρόνο του. Ο καλύτερός του χρόνος ήρθε 1,5 λεπτό πριν το τέλος, με 1:32.513, 2 δέκατα μπροστά από τον δεύτερο Maverick Viñales, επαναλαμβάνοντας το 1-2 για την Monster Energy Yamaha.

Τρίτος ήταν ο Miguel Oliveira, μπροστά από τον Aleix Espargaro, ο οποίος και πάλι κατάφερε στο τέλος του session να ανέβει ψηλά την κατάταξη. Την πεντάδα έκλεισε ο Joan Mir, που βρισκόταν σε πολλά σημεία του session μέσα στην πρώτη τριάδα. Έκτος, ο Takaaki Nakagami, που επίσης βελτιώθηκε πολύ στο τέλος του session.

O Alex Rins, που για το μισό session ήταν ο μόνος που βρισκόταν κοντά στον Quartararo στο πρώτο μισό του session, βρέθηκε τελικά στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Marc Marquez, που κατάφερε να ανέβει εκεί παρά την χθεσινή του πτώση που ακόμα δείχνει να τον ταλαιπωρεί. Ο ομόσταυλός του, Pol Espargaro, ήταν πίσω του, στην ένατη θέση και την δεκάδα συμπλήρωσε ο Johann Zarco.

O Valentino Rossi, είχε βρεθεί στην δεκάδα σε διάφορα σημεία του session αλλά τελικά περιορίστηκε στην 12η θέση, σε ένα session όπου ο 12ος με τον πρώτο είχαν διαφορά 0,767 δευτερόλεπτα!

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP: KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα