• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Hector Garzo!
Νέα 25/06/2021 - 19:08

Σε μία πλήρως βρεγμένη πίστα βγήκαν οι αναβάτες της Moto2 για να ολοκληρώσουν τις ΕΔ της Παρασκευής. Στα πρώτα στάδια, ο Aron Canet ήταν κυρίαρχος και βελτίωνε συνεχώς τον χρόνο του. Όσο όμως οι αναβάτες άρχισαν να συνηθίζουν στην βρεγμένη πίστα και όσο αυτή στέγνωνε, οι χρόνοι κατέβηκαν σταδιακά και οι Marco Bezzechi και Jake Dixon βρέθηκαν στην κορυφή. Ο Joe Roberts επίσης έγραφε καλούς χρόνους και ανά διαστήματα ανέβηκε στην πρώτη θέση. Το τελευταίο δεκάλεπτο, ο Niccolo Bulega άρχισε να ανεβαίνει πολύ, και 7 λεπτά πριν το τέλος, βρέθηκε στην κορυφή, με χρόνο 1:48.134. Ενώ φαινόταν ότι ο Bulega έχει τον ρυθμό για να κρατήσει την κορυφή, λίγο πριν το τέλος τον πέρασε ο ταχύτερος το πρωί, Augusto Fernandez, με χρόνο 1:47.651. Στον τελευταίο γύρο, ο Hector Garzo, ο οποίος είχε καλό ρυθμό σε όλο το session, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με χρόνο 1:47.617, δείχνοντας ότι αν ο αγώνας διεξαχθεί σε τέτοιες συνθήκες είναι ένας αναβάτης που οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέχουν.

Πίσω του ήταν ο Augusto Fernandez με τον προαναφερθέντα χρόνο, ενώ τρίτος ήταν ο Niccolo Bulega, που κατάφερε να κατεβάσει τον χρόνο του σε 1:48.111. Τέταρτος ήταν ο Aron Canet που κυριάρχησε μέχρι την μέση του session, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Joe Roberts.

Οι αναβάτες του Aki Ajo, που έχουν σχεδόν μονοπωλήσει τις πρώτες θέσεις μέχρι τώρα, βρέθηκαν πιο πίσω, με τον Remy Gardner να είναι 18ος και τον Raul Fernandez στην 23η θέση, αν και προς το τέλος βελτιώθηκε σε σχέση με την αρχή του session.

Πτώση είχε ο Celestino Vietti όπως και ο Cameron Beaubier χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν, ενώ μηχανικά προβλήματα σταμάτησαν τον Jorge Navarro. Κατά τις ΕΔ1 είχαμε άλλους τρεις αναβάτες της Moto2 που αντιμετώπισαν μηχανικά προβλήματα.

Επόμενο άρθρο »

Η ΚΤΜ ανακοινώνει ότι ο Pedrosa θα τρέξει σε αγώνα φέτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα