• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto3 ΕΔ2
Ο Tatsuki Suzuki στην κορυφή - Η βροχή κάνει την εμφάνισή της
Νέα 25/06/2021 - 15:24

Με τις πρώτες σταγόνες να κάνουν την εμφάνισή τους 10 λεπτά πριν το τέλος του session οι περισσότεροι αναβάτες εισήλθαν στα pits και δεν συνέχισαν να προσπαθούν να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Εξαρχής ταχύτερος ήταν ο Tatsuki Suzuki ο οποίος πέτυχε στο πρώτο δεκάλεπτο τον χρόνο των 1:41.679, τον οποίο βελτίωσε στον αμέσως επόμενο γύρο σε 1:41.568, κάτι που του επέτρεψε να κατακτήσει την κορυφή των ΕΔ2, παρά την σκληρή πτώση του 17 λεπτά πριν το τέλος. Λίγα δευτερόλεπτα πριν, πτώση είχε και ο Pedro Acosta, ο οποίος ανέβηκε κατευθείαν στην μοτοσυκλέτα του και συνέχισε.

Δεύτερος ήταν ο Darryn Binder, με χρόνο 1:41.657, ενώ την τριάδα έκλεισε ο, ταχύτερος κατά τις ΕΔ1, Dennis Foggia, με χρόνο 1:42.004. O Andrea Migno ήταν τέταρτος, ενώ ο Jaume Masia, που είχε πτώση κατά τις ΕΔ1, ήταν πεμπτος.

O Deniz Öncu σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί το slip stream του Pedro Acosta κατέληξε τελικά να έχει επαφή με τον Acosta, όταν ο μπροστινός του τροχός, χτύπησε τον πίσω τροχό του Acosta, ευτυχώς χωρίς κανένας από τους δύο αναβάτες να πέσει. Ο Öncu βρέθηκε τελικά στην 17η θέση του session.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Μια πίστα με καινούρια άσφαλτο, μια νέα πρόκληση στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα