• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 ΚΑΤ
Pole positon για Remy Gardner με νέο ρεκόρ γύρου!
Νέα 05/06/2021 - 17:24

Για άλλη μια φορά, η ομάδα του Aki Ajo κατέκτησε την κορυφή και το 1-2 των ΚΑΤ στην Μοτο2. Στην pole position ήταν ο Remy Gardner, με νέο ρεκόρ γύρου 1:42.977. Πίσω του, ο ομόσταυλός του Raul Fernandez με 1:43.135. Οι δύο αυτοί αναβάτες μονοπώλησαν την πρώτη θέση κατά τις ΚΑΤ2, ανταγωνιζόμενοι ο ένας τον άλλον και αλλάζοντας συχνά θέσεις στην κορυφή. 2 λεπτά πριν το τέλος, ο Remy Gardner ανέβηκε για τελευταία φορά στην πρώτη θέση, με χρόνο 1:43.099 και στον επόμενο γύρο κλείδωσε την pole position με 1:42.977.

Την πρώτη σειρά του grid θα συμπληρώσει ο Bo Bendsneyder, ο οποίος συνεχίζει μια πολύ καλή πορεία τα τελευταία Σαββατοκύριακα. 

Πίσω του, με διαφορά ένα δέκατο, ήταν ο Augusto Fernandez, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Fabio Di Giannantonio (που πέρασε από τις ΚΑΤ1). Δίπλα του, στην τελευταία θέση της δεύτερης σειράς, θα ξεκινήσει αύριο ο Xavi Vierge.

Την τρίτη σειρά του grid θα επανδρώσουν ο Ai Ogura, o Sam Lowes και ο Somkiat Chantra (επίσης από τις ΚΑΤ1).

Στις ΚΑΤ1, πτώση είχε ο Jake Dixon, που τελικά θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση του grid, συνεχίζοντας μια πολύ κακή χρονιά.

Ο Ελβετός αναβάτης, Tomas Luthi, είχε καλό ρυθμό και ολοκλήρωσε γύρο σε 1:43.876, κάτι που θα του επέτρεπε την είσοδο στις ΚΑΤ2, αλλά ο γύρος του ακυρώθηκε λόγω των ορίων της πίστας, κάτι για το οποίο ο Luthi διαμαρτυρήθηκε καθώς θεωρεί ότι δεν τα υπερέβη. Τελικά από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Jorge Navarro (που είχε πτώση κατά τις ΚΑΤ2), Fabio Di Giannantonio, Somkiat Chantra και Nico Bulega.

Επόμενο άρθρο »

Jack Miller: Η διαχείρηση των ελαστικών είναι κομβικής σημασίας

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα