• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ιταλική σημαία στην Ducati του Marini
Νέα 27/05/2021 - 23:24

Στο Mugello συνήθως οι Ιταλοί οδηγοί φορούν ένα κράνος με διαφορετικό χρωματισμό, για να γιορτάσουν το GP της πατρίδας τους. Πολλές φορές και η μοτοσυκλέτα τους είναι βαμμένη διαφορετικά, με τον Valentino Rossi να είναι ο πρωτοπόρος και σε αυτό, ήδη από την εποχή των 500cc. Φέτος ο ετεροθαλής αδελφός του Luca Marini που συμμετέχει στο MotoGP με την ομάδα Sky VR46 Avintia, θα τρέξει με τη μοτοσυκλέτα του στα χρώματα της Ιταλικής σημαίας. 

Ο Luca Marini μετά ένα θετικό ΣΚ στο Le Mans θέλει να πάει καλά και στην Τοσκάνη: 

“Θα είναι ένας σημαντικός αγώνας για μένα. Η πίστα είναι η αγαπημένη μου όλου του ημερολογίου και πάντα είναι φοβερό το να αγωνίζεσαι εδώ. Φέτος επισατρέφω πάνω σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Η Ducati ήταν πάντα δυνατή στο Mugello, ελπίζω να τα πάω καλά και να διασκεδάσω. Θα είναι ένα σπέσιαλ Σαββατοκύριακο, θα είναι ένας αγώνας κλειδί για μένα και θέλω να το ευχαριστηθώ από την αρχή μέχρι τη γραμμή του τερματισμού”, είπε ο νεαρός οδηγός.

Ο Δημήτρης Διατσίδης που ήταν στην Ιταλία εδώ και μερικές ημέρες, είδε τον Marini σε φοβερή φόρμα στο Ράντσο του αδελφού του, να κάνει φοβερούς χρόνους και να κερδίζει τις μάχες με όλους τους οδηγούς της Ακαδημίας – εκτός του Morbidelli που δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω του τραυματισμού του που τον ταλαιπώρησε στην Γαλλία.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia : Θα ήταν τέλειο να κερδιζα εδώ τον πρώτο μου αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo : Έχουμε καλές προοπτικές για το Σαββατοκύριακο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα