• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo : Έχουμε καλές προοπτικές για το Σαββατοκύριακο
Vinales : Θα έρθει η ώρα μας, ανυπομονώ για τον αγώνα!
Νέα 27/05/2021 - 15:26

Οι οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha ετοιμάζονται για το Mugello, σε αρκετά διαφορετικές συνθήκες αλλά με το ίδιο πνεύμα. 

"Είχαμε ένα καλό Σαββατοκύριακο στο Le Mans και πιστεύω ότι και εδώ έχουμε καλές προοπτικές", δήλωσε ο Γάλλος αναβάτης, που μετά το βάθρο του στο Le Mans βρίσκεται πρώτος στο πρωτάθλημα, με διαφορά ενός βαθμού. "Είμαι ενθουσιασμένος να αρχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.  Πέρυσι δεν επισκεφθήκαμε αυτή την πίστα κάτι που κάνει αυτό τον αγώνα πιο ιδιαίτερο".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Maverick Vinales, ο οποίος μετά από δύο πολύ καλούς αγώνες στο Qatar δείχνει να έχει υποχωρήσει λίγο και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, 24 βαθμούς πίσω από τον Quartararo. 

"Μου αρέσει πολύ το Mugello. Είναι από τις αγαπημένες μου πίστες στο ημερολόγιο και συνήθως οδηγώ πολύ γρήγορα εκεί. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε το Σαββατοκύριακο". Ο Ισπανός αναβάτης αναφέρθηκε και στα λιγότερα καλά αποτελέσματά του κατά τους προηγούμενους αγώνες. "Αυτή την στιγμή δεν έχουμε την καλύτερη τύχη στα MotoGP, αλλά θα έρθει, είμαι σίγουρος. Έχουμε το επίπεδο και την ταχύτητα. Η ώρα μας θα έρθει και θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα", δήλωσε ο Vinales, o οποίος θα τρέξει στο Mugello πρώτη φορά ως πατέρας!

Τέλος, ο διευθυντής της ομάδας, Massimo Meregalli δήλωσε για τον επικείμενο αγώνα : "Για να μιλήοσυμε ρεαλιστικά, πάντα περιμένουμε ότι ο αγώνας του Mugello θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Ξέρουμε ότι το επίπεδο θα είναι υψηλό εκεί, αλλά σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε συγκεκριμένα σημεία της πίστας που ταιριάζουν περισσότερο στην μοτοσυκλέτα μας, με στόχο να παλέψουμε για το βάθρο".

Επόμενο άρθρο »

Η Ιταλική σημαία στην Ducati του Marini

« Προηγούμενο άρθρο

Η πίστα του Mugello στην ιστορία των MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα