• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελπίδες τρέφει ο Melandri
Η πίστα Losail στα μέτρα του
Νέα 07/04/2010 - 10:04

Ο Ιταλός αναβάτης Marco Melandri που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις το 2005 με τις μοναδικές του επιδόσεις πάνω στη σέλα της Honda μπορεί να μην τα πήγε ιδιαίτερα καλά κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών ωστόσο, ο ίδιος έχει κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τον ενθουσιασμό του και την αισιοδοξία του όσον αφορά την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω στην γνώριμη ομάδα του αποτελεί για τον ίδιο αξιοσημείωτο γεγονός που του έχει δώσει ένεση ισχύος έπειτα από την σεζόν που είχε στην Ducati. Ο ίδιος δε πιστεύει ότι αρκετοί από τους αναβάτες δεν θα καταφέρουν να έχουν τον ίδιο γρήγορο ρυθμό που σημείωσαν κατά τις χειμερινές δοκιμές οπότε αν η ομάδα του καταφέρει να βελτιώσει την ρύθμιση της μοτοσυκλέτας του θα μπορέσει να πλησιάσει τους πρωτοπόρους. 

 

Ανατρέχοντας στις παλιές καλές εποχές ο Melandri θυμάται την απίστευτη μάχη που είχε με τον Rossi στο Losail για την πρώτη θέση το 2005 καθώς επίσης τον πολύ καλό αγώνα που έκανε το 2007 παρόλο ότι η μοτοσυκλέτα του δεν είχε το ιδανικό στήσιμο. Ο ίδιος δε πιστεύει ότι στο παρελθόν είχε καλά αποτελέσματα στην έναρξη της σεζόν άσχετο με το πόσο καλά είχαν πάει οι χειμερινές του δοκιμές και πιστεύει ότι το ίδιο είναι δυνατό να επαναληφθεί και φέτος. Η σχεδίαση της πίστας ευνοεί το δικό του στυλ οδήγησης και ανυπομονεί να ξεκινήσει την Παρασκευή για να δει πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει. Η ομάδα και γενικά το επιτελείο του έχουν ακόμη κάποιες ιδέες που θέλουν να δοκιμάσουν σε ότι αφορά την ρύθμιση της RC212V οπότε αισιοδοξεί ο Melandri σε μία δυναμική εμφάνιση στο Losail με την νέα του ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Πανέτοιμος δείχνει ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: Στόχος του “Rookie of the Year”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα