• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
300ή εκκίνηση για τον Capirossi
Στο Qatar θα συμπληρώσει φέτος την 300η εκκίνηση του σε αγώνα Grand Prix.
Νέα 06/04/2010 - 11:20

 

Τι να πει κανείς για τον γερόλυκο των MotoGP, τον Loris Capirossi που στο Qatar θα συμπληρώσει φέτος την 300η εκκίνηση του σε αγώνα Grand Prix. Ο ίδιος ανάφερε ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα συμμετείχε τόσες πολλές φορές σ’ αυτό το επίπεδο αγώνων, ωστόσο χαίρεται για το γεγονός ότι είναι 100% σε φόρμα για να μπορεί να αγωνίζεται στο επίπεδο αυτό.

“Ποτέ δεν σκέφτομαι σε πόσους αγώνες έχω συμμετάσχει ή σε πόσους ακόμη θα λάβω μέρος, το νούμερο όμως είναι μεγάλο και πιστεύω ότι πλέον είναι δύσκολο για άλλους αναβάτες να το φθάσουν”, δήλωσε ο δημοφιλής Ιταλός αναβάτης.

Στόχος του είναι να μπει στον αγώνα του Qatar με το ίδιο σκεπτικό – τέρμα γκάζι σε πλήρη μαχητικότητα - όπως έκανε και στον πρώτο του αγώνα το 1990. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα του και φυσικά για το πρόγραμμα εξέλιξης της GSV-R που κατά τη γνώμη του βρίσκεται στο σωστό δρόμο. “Γνωρίζω ότι έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά ακόμη, ωστόσο βρισκόμαστε κοντά στο σωστό αποτέλεσμα και οι άνθρωποι της Suzuki τόσο στην ομάδα όσο και στην Ιαπωνία εργάζονται πυρετωδώς γι’ αυτό. Ελπίζω να βρίσκομαι κοντά στους πρώτους πιο συχνά φέτος” δήλωσε ο Capirossi, πριν την έναρξη της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν είμαι σε άριστη κατάσταση ακόμη

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα