• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez : Νευριασμένος με τον εαυτό μου για την δεύτερη πτώση
Νέα 16/05/2021 - 20:44

Ο Marc Marquez σήμερα έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει την πρώτη του νίκη από το 2019. Με την αλλαγή μοτοσυκλετών με βρόχινα ελαστικά (από σλικ) κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Fabio Quartararo και να χτίσει μια διαφορά δύο δευτερολέπτων. Μετά ήρθε η πτώση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος : " Ήδη από το πρωί ήταν δύσκολο να ζεστάνω το πίσω ελαστικό, ειδικά στην είσοδο της στροφής, αλλά στον αγώνα ήξερα ότι αν ήμουν υπομονετικός για μερικούς γύρους, και ήμουν και νόμιζα ότι κινούμαι μέσα στα όρια, αλλά αν ήμουν υπομονετικός για 3-4 γύρους τότε θα ήταν ένας καλός αγώνας για εμένα".

"Αλλά έπεσα και δεν το περίμενα, δεν πίεζα αρκετά αλλά αυτά συμβαίνουν, είναι ένα ρίσκο που υπάρχει στους flag to flag αγώνες. Είχαμε πολλές πτώσεις σήμερα".

Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τα έβαλε με τον εαυτό του για την δεύτερη πτώση του : " Ανέβηκα στην μοτοσυκλέτα μου ξανά, ήμουν ο πιο γρήγορος αναβάτης στην πίστα, αλλά είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου γιατί η δεύτερη πτώση ήταν αχρείαστη. Σκεφτόμουν περισσότερο την θέση οδήγησης πάνω στην μοτοσυκλέτα και όχι τις συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα. Δεν ήμουν συγκεντρωμένος και οδηγούσα πολύ γρήγορα. Δεν ήξερα ότι οι αναβάτες μπροστά μου πήγαιναν πιο αργά. Αν οδηγούσα πιο αργά, η νίκη ήταν εκεί".

Τέλος. συμπλήρωσε πως σκεφτόταν να αλλάξει πάλι σε σλικ ελαστικά. " Σε εκείνο τον γύρο (της δεύτερης πτώσης) ενημέρωσα την ομάδα μου ότι θα έμπαινα στα pits να αλλάξω μοτοσυκλέτα (με σλικ ελαστικά) γιατί πίστευα ότι η πίστα ήταν έτοιμη".

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli : O Pol Espargaro έκανε μια επιθετική, αλλά όχι επικίνδυνη κίνηση

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα