• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : Moto2 Αγώνας
1-2 για την ομάδα του Aki Ajo
Νέα 16/05/2021 - 17:07

Οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα με τον ήλιο να την έχει στεγνώσει πλήρως, έτοιμοι για τον αγώνα.

Πρώτος έστριψε ο Marco Bezzechi, με τους Raul Fernandez, Joe Roberts, Aron Canet και Augusto Fernandez να τον ακολουθούν. Πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, ο Aron Canet βρέθηκε στο έδαφος στην 9η στροφή ενώ λίγο μετά τονακολούθησε ο Augusto Fernandez που έπεσε από την τρίτη θέση. 

Μπροστά βρισκόταν ο Bezzechi με τον Raul Fernandez να τον ακολουθεί κατά πόδας κατά την στιγμή που λίγο πιο πίσω ο Sam Lowes είχε επαφή με τον Xavi Vierge με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στην αμμοπαγίδα.

Ο Joe Roberts προσπέρασε τον Raul Fernandez και βρισκόταν δεύτερος όταν έχασε το μπροστινό στην ένατη στροφή και έπεσε. Στον ίδιο γύρο ο Raul Fernandez προσπέρασε τον Bezzechi και από εκεί και πέρα οδήγησε τον αγώνα μέχρι την καρό σημαία. Δεύτερος τερμάτισε ο Remy Gardner, κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo, προσπερνώντας σταδιακά τον Bo Bendsneyder για την τρίτη θέση και, με 7 γύρους να απομένουν, τον Marco Bezzechi, ο οποίος περιορίστηκε στην 3η θέση.

Τέταρτος τερμάτισε ο Tony Arbolino, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για τον Ιταλό αναβάτη καθώς ξεκίνησε από την 19η θέση του grid και ο καλύτερός του τερματισμός μέχρι τώρα στην Moto2 ήταν η 11η θέση. Ο Bo Bendsneyder περιορίστηκε στην 5η θέση, μπροστά από τους Ai Ogura, Fabio Di Giannantonio (ο οποίος είχε ποινή long lap, απέτυχε να την εφαρμόσει σύμφωνα με τους κανονισμούς και του επιβλήθηκε και δεύτερη ποινή ίδιου τύπου), Simone Corsi και Jorge Navarro.

Ο, 4 φορές νικητής σε αυτή την πίστα, Thomas Luthi έπεσε στην 8η στροφή με 11 γύρους να απομένουν ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Cameron Beaubier, που έπεσε από την 6η θέση στην 3η στροφή.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

2η σερί νίκη για τον Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα