• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : Moto3 ΚΑΤ
Pole position για τον Andrea Migno με σλικ!
Νέα 15/05/2021 - 14:32

Από τις ΚΑΤ1 βρέθηκαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις και πέρασαν στις ΚΑΤ2 οι Tatsuki Suzuki, Denis Fogia, Filip Salac και Jeremy Alcoba. Εκτός έμεινε ο Pedro Acosta, ο οποίος θα ξεκινήσει αύριο από την 21η θέση.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν δραματικά καθώς μόλις 1.30 λεπτό μετά την έναρξη, βροχή άρχισε να πέφτει σε σημεία της πίστας και οι περισσότεροι οδηγοί μπήκαν στα pits για να αλλάξουν ελαστικά. Ο Andrea Migno αποφάσισε να ρισκάρει και να μείνει με σλικ ελαστικά κάτι που τελικά απέδωσε (όπως και χθες για τον Jack Miller) καθώς η βροχή δεν συνεχίστηκε και τελικά ο Migno πήρε την pole position με χρόνο 1:47.707 . Δεύτερος βρέθηκε ο Ricardo Rossi, ο οποίος είχε επαφή στην αρχή του session me ton Niccolo Antonelli και κατέληξε στην αμμοπαγίδα της 12ης στροφής. Την πρώτη σειρά εκκίνησης συμπλήρωσε ο Jaume Masia που συνεχίζει την καλή του πορεία φέτος.

Στην δεύτερη σειρά εκκίνησης βρέθηκαν οι John McPhee, Gabriel Rodrigo και Niccolo Antonelli ενώ ο Filip Salac είχε πτώση 1.30 λεπτό πριν την λήξη και έμεινε στην 7η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Γιατί η τρίτη στροφή του Le Mans είναι εφιάλτης

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA