• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : Moto2 ΕΔ3
πρώτος o Raul Fernandez
Νέα 15/05/2021 - 13:21

Με την πίστα να στεγνώνει όλο και περισσότερο κάθε λεπτό που περνούσε, πολλοί αναβάτες της Moto2 παρέμειναν στα pits και περίμεναν το τελευταίο τέταρτο για να ορμήσουν στην πίστα και να μας χαρίσουν ένα πολύ ωραίο session με συνεχόμενες αλλαγές στην κορυφή.

Αρχικά ταχύτερος ήταν ο Marco Bezzechi, που είχε βγει από νωρίς στην πίστα αλλά κατά τα τελευταία 15 λεπτά στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι Hafizh Syahrin, Tony Arbolino, Sam Lowes, Augusto Fernandez, Raul Fernandez, Aron Canet και Joe Roberts. Ειδικά το τελευταίο πεντάλεπτο η εναλλαγή μεταξύ Sam Lowes και Tony Arbolino γινόταν κάθε φορά που ένας από τους 2 περνούσε την γραμμή του τερματισμού.

Τελικά η καρό σημαία βρήκε πρώτο τον Raul Fernandez με χρόνο 1:38.239 ενώ πίσω του βρέθηκε ο Jorge Navarro (1:38.765) και ο Augusto Fernandez (1:38.889).

Την πεντάδα έκλεισαν οι Tony Arbolino και  Aron Canet, ενώ οι Sam Lowes και Joe Roberts βρέθηκαν στην 7η και 10η θέση αντίστοιχα.

Ενώ οι ΕΔ3 είχαν ενδιαφέρον και εναλλαγές, οι χρόνοι που σημειώθηκαν δεν ήταν αρκετά χαμηλοί για να αλλάξουν την κατάσταση για τις ΚΑΤ2, με τους οδηγούς που περνάνε αυτόματα σε αυτές να έχουν κλειδώσει από χθες τις θέσεις τους.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : Moto3 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA