• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Το ένστικτο μου λέει να πάρω ρίσκα
αλλά δεν μπορώ
Νέα 15/05/2021 - 16:15

"Αυτή είναι μια από τις κανονικές μου μέρες", δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης. " Έκανα λάθη και δυσκολεύτηκα στις στροφές 3 και 8.  Ξέρουμε ποιά είναι η κατάστασή μου και το βασικό είναι να είμαι μέσα στην δεκάδα και κοντά στους κορυφαίους". 

"Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στην κορυφαία κατάστασή μου οπότε προσπαθώ να ελέγχω το ρίσκο, αποφεύγοντας τον κίνδυνο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να βρω την καλύτερη απόδιση πάνω στην μοτοσυκλέτα ,και λόγω του σώματός μου, βιώνω κάποιες περίεργες εμπειρίες. Κανονικά, μπορούσα να είμαι γρήγορος χωρίς να έχω τα πάντα υπό έλεγχο. Πλέον πρέπει να ελέγχω τα πάντα, η μοτοσυκλέτα πρέπει να μην κάνει αυτές τις επιθετικές κινήσεις (τα χαρακτηριστικά γλιστρήματα του Marquez) και πρέπει να είμαι χαλαρός , αλλιώς κουράζομαι γρήγορα και δεν μπορώ να την ελέγξω (την μοτοσυκλέτα) καλά".

"Σήμερα (Παρασκευή), αν δεν κάνω λάθος ήμουν ο τρίτος αναβάτης που γύρισε σε σλικ ελαστικά. Το ένστικτό μου μου λέει να πάρω ρίσκα αλλά μέσα μου ξέρω ποιά είναι η κατάσταση και ότι πρέπει να οδηγήσω προσεκτικά".

Για την φετινή κατάσταση της Honda ανέφερε : "Αυτή τη στιγμή, δεν βλέπω αναβάτες έτοιμους να κερδίσουν με Honda. Πριν σκεφτούμε για την νίκη, πρέπει να σκεφτούμε για το βάθρο, προσπαθώντας να είμαστε στους κορυφαίους 5 σε μια τακτική βάση".

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα