• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : MotoGP ΕΔ1
Kυρίαρχος ο Miller με σλικ!
Νέα 14/05/2021 - 12:21

Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, Jack Miller, κυριάρχησε στις ΕΔ1, σε ένα session με μεταβαλλόμενες συνθήκες. Από την αρχή, ο Αυστραλός αναβάτης βρέθηκε μπροστά και μέχρι την μέση κανένας δεν κατάφερε να τον απειλήσει. Έπειτα βρέθηκαν διαδοχικά πρώτοι οι Miguel Oliveira, Marc Marquez, Joan Mir και Johann Zarco.

Προς το τέλος του session, ο Jack Miller άλλαξε τα λάστιχά του από βρόχινα σε σλικ την σωστή στιγμή και εκτοξεύτηκε και πάλι στην πρώτη θέση με χρόνο 1:38.007, περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον δεύτερο, Johann Zarco με 1:39.488. Την τριάδα έκλεισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Joan Mir με 1:40.069.

Ακολούθησαν οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Honda, Pol Espargaro και Marc Marquez, με αυτή την σειρά, ενώ εκπληκτικός ήταν ο Lorenzo Savadori που με την Aprilia του κατέλαβε την έκτη θέση. Πίσω του βρέθηκαν ο ,πρώτος στο πρωτάθλημα, Francesco Bagnaia, o Miguel Oliveira και o Alex Rins, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Aleix Espargaro.

Καμία Yamaha δεν κατάφερε να βρεθεί στους 10 πρώτους, με τον ταχύτερο οδηγό της να είναι ο Maverick Vinales στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA