• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : Moto3 ΕΔ1
Κρύο και πτώσεις στο πρώτο session του τριημέρου
Νέα 14/05/2021 - 11:13

Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκίνησε με τις ΕΔ1 της Μoto3. Οι αναβάτες της μικρότερης κατηγορίας βγήκαν στις 9 το πρωί (ώρα Γαλλίας) σε μια πίστα με βρεγμένα σημεία και θερμοκρασίες οδοστρώματος 8-10 βαθμούς κελσίου. 

Οι δύσκολες αυτές συνθήκες έκαναν πολλούς αναβάτες να χάσουν τον έλεγχο των μοτοσυκλετών τους και να βρεθούν στο έδαφος. Ο Andrea Migno (3ος στο πρωτάθλημα) είχε πτώση  μόλις στη δεύτερη στροφή μετά την έξοδό του από τα pits ενώ είχε και δεύτερη πτώση στον τελευταίο γύρο. Σύντομα τον ακολούθησαν οι Jeremy Alcoba, Carlow Tatay, Romano Fenati, Deniz Öncü και άλλοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό πτώσεων σε αυτό το session σε 18! Δύο πτώσεις είχε και ο ,πρώτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Pedro Acosta, ο οποίος δεν έχει εμπειρία στην συγκεκριμένη πίστα αλλά παρά τις δυσκολίες αυτές βρέθηκε στην δεύτερη θέση των ΕΔ1 με χρόνο 1:53.857 .

Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο John Mc Phee (όπως και πέρυσι στο αντίστοιχο session με χρόνο 1:53.294 ενώ την τριάδα έκλεισε ο Sergio Garcia με χρόνο 1:53.890. Πίσω τους βρέθηκαν οι Gabriel Rodrigo και Tatsuki Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo : Ανυπομονώ να δοκιμάσω την μοτοσυκλέτα μου στη βροχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA