• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Είμαι νευρικός... έχω άγχος!
Χρειάζεται χρόνος ακόμα. Δεν θα είμαι ο ίδιος Marc
Νέα 16/04/2021 - 08:54

Ο Marc Marquez επέστρεψε στο paddock και μαζί του ήρθε και μια αίσθηση "κανονικότητας" αλλά και προσδοκιών για το πως θα αλλάξουν τις ισορροπίες η έλευσή του στο Πρωτάθλημα. Ίσως όχι αμέσως, όπως και ο ίδιος έσπευσε να τονίσει. Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου χτες παραδέχτηκε ότι νοιώθει περίεργα έχοντας μείνει 265 ημέρες μακριά από τη μοτοσυκλέτα του. Όμως πιστεύει ότι μετά τα πρώτα ελεύθερα όλα αυτά που νοιώθει θα εξαφανιστούν.

"Είναι ωραία που είμαι και πάλι εδώ, διότι οι τελευταίοι 9 μήνες ήταν πραγματικά πολύ δύσκολοι. Συναντήθηκα με όλα τα παιδιά στο γκαράζ... σίγουρα δεν θα είμαι ο ίδιος Marc από τα πρώτα ελεύθερα. Χρειάζομαι χρόνο. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία, δεν έχουμε φτάσει στο στόχο. Όμως είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και πάλι εδώ. Το πιο σημαντικό βήμα στην πορεία της ανάρρωσής μου είναι ότι επιστρέφω στους αγώνες. Η πρόοδος από εδώ και πέρα θα είναι συνεχής. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Θέλω πολύ να οδηγήσω και πάλι τη μοτοσυκλέτα μου. Έχω όμως και άγχος, γιατί μετά από 9 μήνες δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Χρειάζεται υπομονή".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Αγώνες στο Qatar που τους παρακολούθησε από το σπίτι του."Ήταν δύσκολη απόφαση να μην πάω εκεί γιατί ένοιωθα έτοιμος. Όχι όμως στο 100%. Οι γιατροί με σταμάτησαν. Τους άκουσα όμως. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι 9 μήνες με όλες τις αμφιβολίες για το αν θα οδηγήσω ξανά ή για το αν θα είναι και πάλι φυσιολογικό το χέρι μου. Αυτό ήταν το δύσκολο, όμως παρέμενα αισιόδοξος και με βοήθησαν πάρα πολύ και οι άνθρωποι γύρω μου". Ο Marc δεν σκέφτεται τίποτε άλλο τώρα, πέρα από το πρώτο αυτό βήμα που έγινε προς την επιστροφή του. "Θα ήταν λάθος να σκεφτόμαστε τη νίκη. Αυτό απλά είναι ένα βήμα προς την ανάρρωσή μου. Το χέρι δεν είναι 100% έτοιμο σε επίπεδο μυών. Θα χρειαστεί χρόνος. Ελπίζω όχι πολύς".

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα