• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου!
Vinales: Μου αρέσουν οι πίστες τύπου Portimao!
Νέα 15/04/2021 - 15:52

Το 2021 ξεκίνησε με τη «σφραγίδα» της Yamaha να μπαίνει και στους δυο πρώτους αγώνες της σεζόν.Τον πρώτο τον κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο ο Maverick Vinales και το δεύτερο ο ομόσταυλός του, ο Fabio Quartararo. Τώρα όμως ακολουθεί ένα δύσκολο τεστ για την Yamaha και τους οδηγούς της, σε μια δύσκολη πίστα για την Μ1, όπως είναι αυτή του Portimao.

«Η νίκη μου στο δεύτερο Αγώνα στο Qatar ήταν φανταστική», έλεγε ο Quartararo. «Τώρα που πήρα την πρώτη μου νίκη με την ομάδα έφυγε κι ένα βάρος από τους ώμους μου. Νομίζω πλέον ότι μπορώ να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος στο στόχο μου, ενώ η νίκη αυτή με κάνει να περιμένω με ανυπομονησία τον επόμενο Αγώνα. Πέρυσι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα στο Portimao, έτσι είμαι περίεργος να δω αν θα είμαστε τόσο γρήγοροι όπως στο Qatar».

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του MotoGP βρίσκεται ο Maverick Vinales.  Μετά τους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Ισπανός έχει 36 βαθμούς, όσους και ο ομόσταυλός του στην Yamaha, Fabio Quartararo. Ο Vinales ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με μια καταπληκτική νίκη στο Qatar, οδηγώντας με φοβερό τρόπο την Yamaha του. Στο δεύτερο αγώνα όμως δεν κατάφερε να επαναλάβει μια ίδια εμφάνιση και έμεινε στην 5η θέση.

Στον περσινό αγώνα του Portimao ο Maverick Vinales πήρε την 11η θέση. Φέτος όμως δείχνει σίγουρος ότι μπορεί να έχει μια καλύτερη παρουσία στην πίστα. «Πραγματικά ανυπομονώ για τον Αγώνα αυτό. Μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα. Είναι μια πρόκληση. Πέρυσι δεν τερματίσαμε όσο ψηλά θα θέλαμε, όμως είχα χαρεί τον Αγώνα επειδή αυτή η πίστα έχει πολλά σημεία για προσπεράσεις».

«Μου αρέσουν αυτού του είδους οι πίστες. Πέρυσι είχα καλό ρυθμό προς το τέλος του Aγώνα, επομένως αυτό το Σ/Κ θα κοιτάξουμε να είμαι δυνατός και στο ξεκίνημα, όχι μόνο στο τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Είμαι νευρικός... έχω άγχος!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin - Επιστροφή στις ευρωπαϊκές πίστες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα