• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος ο Kallio από το Big Bang
Νέα 31/03/2010 - 01:49

Το γεγονός ότι η Ducati έκανε στροφή 180 μοιρών κι αποφάσισε να βάλει τον Screamer κινητήρα της στην άκρη, προς όφελος του νέου, αναβαθμισμένου Big Bang δεν αποτελεί μεγάλο νέο μόνο για τους εργοστασιακούς αναβάτες, αλλά και για τον Φιλανδό Mika Kallio.

 

Πρόσφατα ο νεαρός αναβάτης δήλωσε ότι ο νέος κινητήρας εμφανίζει πιο σύντομα την ισχύ στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και γενικά τον αισθάνεσαι πολύ καλύτερο. Επιπλέον η πρόσφυση στο πίσω ελαστικό έχει βελτιωθεί αισθητά, σε σύγκριση με την περσινή μοτοσυκλέτα κι αυτό γιατί η ισχύς δεν είναι τόσο επιθετική κι απότομη. Γενικά η νέα GP10 είναι πιο ομαλή στην οδήγησή της και δεν εξαντλεί τον αναβάτη.

 

Μπορεί να την αισθάνεσαι ελαφρώς λιγότερη ισχυρή στο άνω άκρο του στροφομέτρου, ωστόσο η διαφορά είναι σχεδόν αμελητέα. Επιπλέον ο Kallio ανάφερε ότι η φετινή μοτοσυκλέτα δεν ταλαντεύεται ούτε είναι νευρική κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης στην έξοδο των στροφών. Αρχικά νομίζεις ότι δεν είναι τόσο ισχυρή, όσο η περσινή μοτοσυκλέτα, αλλά όταν δεις τα αποτελέσματα της τηλεμετρίας τότε αλλάζεις γνώμη, εφόσον τα νούμερα στην επιτάχυνση είναι ακριβώς όμοια.

 

Πέρυσι είδαμε τον Kallio να κάνει κάποιες δυναμικές εμφανίσεις φθάνοντας μέχρι την 7η θέση, οπότε να είστε σίγουροι ότι ο Φιλανδός θα είναι ιδιαίτερα τολμηρός και φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει η Norton

« Προηγούμενο άρθρο

Εκπληκτικός ο Claudio Corti

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα