• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Ο Vinales ήταν από άλλον πλανήτη!
Εγώ είχα ίδια προβλήματα με τον Rossi
Νέα 31/03/2021 - 12:09

Αγώνας δύο όψεων ήταν ο Κυριακάτικος στο Qatar για τον Fabio Quartararo. Στο τέλος, στο ντεμπούτο του με την εργοστασιακή Yamaha, ο Γάλλος πήρε την πέμπτη θέση, πίσω από την Suzuki του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και μπροστά από τον Alex Rins. Πως είδε τον Αγώνα ο Fabio;

«Στην αρχή ένοιωθα δυνατός και αφού πέρασα τον Miller πίστεψα ότι εύκολα θα φτάσω και τον Zarco, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά είχα ολική πτώση απόδοσης στα ελαστικά! Ήταν σκέτη καταστροφή κι έτσι έπρεπε απλά να διαχειριστώ την κατάσταση». Για τον Maverick Vinales είπε: «Ήταν από άλλον πλανήτη! Είχε περισσότερη πρόσφυση απ’ ότι εγώ και πίστευα ότι και αυτός θα είχε πτώση. Θα πρέπει να δω την τηλεμετρία για να καταλάβω αν οδήγησε διαφορετικά από εμένα, πιο ομαλά και ήπια. Πάντως ειλικρινά δεν πίεσα πολύ τα ελαστικά μου. Νομίζω ότι είχα τα ίδια προβλήματα με τον Rossi που και αυτός είχε μεγάλη πτώση».

Πάντως, σε μια άσχημη ημέρα κατάφερε να πάρει μια αρκετά καλή θέση. «Ακριβώς και αυτό το έμαθα το 202. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά πρέπει να προσπαθείς να μην πέσει ή να μην τερματίσεις 13ος. Είμαι χαρούμενος υπό αυτή την έννοια». Όσο για τον επόμενο Αγώνα; «Βασικά θα πρέπει να προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα στο τέταρτο κομμάτι της πίστας, αν και αυτό δεν ήταν το πρόβλημά μας στον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati και η πτώση της τελικής έως 14χλμ/ώρα στον Αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: H δύναμη της Ducati μου χάρισε το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα