• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Το καλύτερο ξεκίνημα σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο!
Νέα 28/03/2021 - 01:11

Οι πρώτες κατατακτήριες της φετινής σεζόν στο MotoGP ήταν εκπληκτικές, καθώς εφτά αναβάτες ήταν ταχύτεροι από το προηγούμενο ρεκόρ πίστας του Marc Marquez από το 2019.  Ένας από αυτούς όμως πήρε την pole position και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Pecco Bagnaia! «Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσω το νέο αυτό κεφάλαιο της καριέρας μου», έλεγε στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός.

«Σκεφτόμουν από χτες ότι θα μπορούσα να κάνω χρόνο στο 1:52 και το κατάφερα! Στον αγώνα νομίζω ότι είμαστε αρκετοί που θα παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις. Οι Yamaha είναι δυνατές στο τρίτο και τέταρτο κομμάτι της πίστας, αλλά κλείνουμε τη διαφορά στο τέταρτο εμείς με την τελική μας».

Πολλοί αναβάτες έχουν δείξει ότι έχουν ρυθμό για να παλέψουν για το βάθρο. Πέρα από τις Yamaha και Ducati, είναι οι Suzuki των Alex Rins και Joan Mir, αλλά και η Aprilia του Aleix Espargaro που θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. «Αν δούμε το ρυθμό, οι Yamaha, οι Ducati και οι Suzuki παλεύουν με τον ίδιο ρυθμό. Για αύριο θα πρέπει να είμαστε σταθεροί με τα ελαστικά. Δεν νομίζω να δούμε τόσο δυνατούς χρόνους στο ξεκίνημα».

Επόμενο άρθρο »

H BREMBO στο MotoGP του 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Συγχαρητήρια στον Valentino!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα