• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Συγχαρητήρια στον Valentino!
Το slipstream τον βοήθησε, αλλά πρέπει να κάνεις το χρόνο!
Νέα 28/03/2021 - 00:15

Οι σημερινές κατατακτήριες δεν πήγαν όπως θα ήλπιζε ο Franco Morbidelli, ο οποίος ήταν η τελευταία Yamaha. Η θέση του – έβδομος τερμάτισε – δεν είναι εντελώς απογοητευτική, αλλά με βάσει τη συνολική του εικόνα από την Παρασκευή, περιμέναμε παραπάνω από τον Ιταλοβραζιλιάνο. Όμως «…ήδη από τις ΕΔ4 κατάλαβα ότι δεν είχα την ταχύτητα», παραδέχτηκε ο Morbido και συνέχισε:

«Περίμενα κάτι καλύτερο στη δεύτερη απόπειρα, αλλά τότε σηκώθηκε ένα αεροπλάνο κι έφερε σκόνη και σταμάτησα. Για αύριο πρέπει να ισορροπήσω τη μοτοσυκλέτα που είναι γρήγορη την ημέρα αλλά όχι τη νύχτα». Ο ομόσταυλός του από φέτος, ο Valentino Rossi, εκμεταλλεύτηκε το slipstream από τον εκπληκτικό γύρο του Pecco Bagnaia και ανέβηκε στην 4η θέση. «Ήταν πολύ καλός σήμερα ο Valentino, αλλά έδειξε ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς και πάντα είναι έτοιμος για εκπλήξεις. Ήμουν μπροστά στα τεστ και στα ελεύθερα, αλλά τώρα που μετρούσαν οι χρόνοι ήταν καλύτερος. Το slipstream τον βοήθησε, αλλά πρέπει να κάνεις και το χρόνο, οπότε του δίνω συγχαρητήρια».

Και επανήλθε στη διπλή προσωπικότητα της Μ1 του. «Με τη ζέστη νοιώθω καλά, αλλά το βράδυ δεν ανεβαίνω τόσο πολύ σε απόδοση όσο οι άλλοι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μερικές αλλαγές κι ελπίζω ο Ramon Forcada να κάνει καλή δουλειά απόψε. Θα πρέπει όμως να πάρω ρίσκα». Τι Αγώνα περιμένει αύριο; «Θα χρειαστεί να κερδίσω μερικές θέσεις στην αρχή, αλλά κι αν δεν τα καταφέρω δεν θα είναι καταστροφή. Δεν νομίζω να πιέσει κανείς από το ξεκίνημα λόγω της μεγάλης φθοράς. Θα επιτεθώ λίγο παραπάνω στο ξεκίνημα, αλλά θα είναι ελεγχόμενη επίθεση».

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Το καλύτερο ξεκίνημα σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καμία συμφωνία με τον Pecco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα