• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 MotoGP ΚΑΤ: Παρθενική pole με χρόνο ρεκόρ για Bagnaia!
Νέα 27/03/2021 - 20:23

Υπόθεση των Yamaha και των Ducati ήταν οι κατατακτήριες της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα Losail στο Qatar. Οι πρώτες κατατακτήριες έληξαν με τον Fransesco Bagnaia να κατακτά την πρώτη του pole position στη μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα έκανε και νέο ρεκόρ πίστας!

Ο Bagnaia που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς πέρυσι, έκανε φανταστική εμφάνιση και διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ του μεγάλου απόντος από την κατηγορία, Marc Marquez. Στη δεύτερή του έξοδο σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:52,772 και έγινε ο πρώτος που κάνει 1:52 στο Κατάρ!

Πίσω από την Ducati του φοβερού Bagnaia ακολουθούν τέσσερεις Yamaha, με τον Fabio Quartararo να είναι δεύτερος με μια διαφορά στα 0,266’’ από τον Ιταλό. Την πρώτη σειρά ολοκληρώνει ο Maverick Vinales που πλησίασε στα 50χιλ το χρόνο του Fabio, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το νέο του ομόσταυλο.

Αγκαλιές και χαμόγελα στο γκαράζ της Petronas για την εμφάνιση του Valentino Rossi! Ο Ιταλός θρύλος δείχνει πραγματικά ανανεωμένος και τα λόγια του τις προηγούμενες ημέρες ότι νοιώθει πιο δυνατός φέτος, επιβεβαιώθηκε με μια έξοχη 4η θέση! Στη συνέχεια έχουμε άλλη μια Ducati, αυτή του Jack Miller που για πολλούς ήταν το φαβορί για σήμερα και αύριο. Θα προσπαθήσει να κάνει καλή εκκίνηση με σύμμαχο το νέο σύστημα εκκίνησης της Ducati. Τη δεύτερη σειρά κλείνει ο ταχύτερος άνθρωπος στην ιστορία του MotoGP στο Κατάρ, ο Johann Zarco, που έγραψε το απίστευτο 362.4χλμ/ώρα ρεκόρ τελικής!! Την κυριαρχία των Yamaha και Ducati ολοκλήρωσε ο Franco Morbidelli.

Ο Ιταλοβραζιλιάνος ήταν δύο χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Aleix Espargaro στο τέλος, με την Aprilia να κρατά πίσω της το δίδυμο της Suzuki. Ο Joan Mir πέρασε από τις ΚΑΤ1 και έμεινε τελικά στη 10η θέση με διαφορά δύο δέκατα από τον ένατο Alex Rins. Στις τελευταίες θέσεις ήταν ο Takaaki Nakagami και ο Pol Espargaro, ο μόνος με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καμία συμφωνία με τον Pecco!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 Moto2 KAT: Νέα επίδειξη δύναμης και pole από τον Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα