• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 Moto2 KAT: Νέα επίδειξη δύναμης και pole από τον Lowes!
Νέα 27/03/2021 - 19:20

Ο Sam Lowes ήταν και πάλι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της κατηγορίας Moto2 στο Κατάρ. Ο Βρετανός, κάθε φορά που ήταν στην πίστα έκανε χρόνους στο 1:58 και είχε πέντε από αυτούς συνολικά (χτες και σήμερα) όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν μόλις δύο!

Ο πρώτος καλός του γύρος ακυρώθηκε, αλλά αυτό δεν πτόησε τον Sam Lowes. Ήξερε καλά ότι είχε τη δυναμική και επέστρεψε δυνατότερος για να κάνει τρεις γύρους στο 1:58,7! Στο τέλος έκανε έναν ακόμα στο 1:58,9 και πήρε την 12η pole της καριέρας του στην Moto2!

Πίσω του βρέθηκε ένας νεοφερμένος στην κατηγορία, ο Raul Fernandez, που έδειξε και στην Moto3 ότι είναι πολύ δυνατός στον ένα γύρο. Δεν παύει όμως να εντυπωσιάζει το γεγονός ότι προσαρμόστηκε τόσο καλά και πήρε θέση στην πρώτη σειρά. Μαζί τους στην πρώτη σειρά και ο Bo Bendsneyder που από τη στιγμή που «έπιασε» στα χέρια του το ανταγωνιστικό πλαίσιο της Kalex, το εκμεταλλεύτηκε δεόντως για να πάρει για πρώτη φορά θέση στην πρώτη σειρά!

Ο Marco Bezzecchi δεν κατάφερε να είναι εκεί, αλλά η 4η θέση δεν είναι άσχημη για τον Ιταλό που έχει καλό ρυθμό, ενώ δίπλα του θα βρεθεί ο περσινός poleman, ο Joe Roberts. Στη δεύτερη σειρά είναι και ο Remy Gardner, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γρήγορο τελευταίο του γύρο λόγω κίτρινων σημαιών (είχε πέσει ο Vierge). Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τα τελικά αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar1 MotoGP ΚΑΤ: Παρθενική pole με χρόνο ρεκόρ για Bagnaia!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 MotoGP ΕΔ3: Αργή η πίστα, υψηλοί οι χρόνοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα