• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 MotoGP ΕΔ3: Αργή η πίστα, υψηλοί οι χρόνοι!
Νέα 27/03/2021 - 19:16

Οι συνθήκες στην πίστα Losail του Qatar δεν προσφέρονταν για χρόνους σήμερα το μεσημέρι κι έτσι ήταν επόμενο κανείς από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας να μην μπορέσει να βελτιωθεί σε σχέση με χτες. Ο Franco Morbidelli πήρε την πρώτη θέση, κάτι που έκανε και στις ΕΔ1, όντας λίγο πιο γρήγορος σήμερα απ’ ότι στα πρώτα ελεύθερα.

Στη δεύτερη θέση πίσω του ήταν ο Aleix Espargaro, που δεν απέφυγε μια πτώση (χωρίς συνέπειες) στα τελευταία λεπτά. Η Aprilia ήταν 0.165’’ πίσω από την Yamaha, με τους δυο αυτούς οδηγούς να είναι στο 1:54. Άλλοι δύο ήταν σ’ αυτό το όριο, ο Luca Marini που ήταν πολύ καλός και ανέβηκε στην τρίτη θέση και ο Alex Rins που συνέχισε να είναι καλός στον ένα γύρο πάνω στην Suzuki του.

Την πεντάδα των πρώτων στις ΕΔ3 έκλεισε ο Fabio Quartararo. Από αυτούς τους πέντε, μόνο ο Luca Marini δεν έχει πάρει θέση στις ΚΑΤ2 και θα περάσει από τις ΚΑΤ1 σε λίγη ώρα. Μαζί του θα είναι οδηγοί όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir, ο Alex Marquez, ο Jorge Martin, ο Takaaki Nakagami και ο Enea Bastianini, ο Πρωταθλητής της Moto2 πέρυσι.

Στο πρώτο συνοδευτικό μας αρχείο θα δείτε τα αποτελέσματα των ΕΔ3 και στο δεύτερο τα συνδυασμένα αποτελέσματα με τους 10 πρώτους αυτών να είναι απευθείας στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Qatar1 Moto2 KAT: Νέα επίδειξη δύναμης και pole από τον Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 Moto3 KAT: Υποκλίθηκαν στον Darryn Binder!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα