• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 Moto3 KAT: Υποκλίθηκαν στον Darryn Binder!
Νέα 27/03/2021 - 18:41

Φοβερή ήταν η παρουσία του Darryn Binder στις σημερινές κατατακτήριες της Moto3 στην πίστα Losail του Qatar. Ο Ν. Αφρικανός ήταν σε εκπληκτική κατάσταση και κανείς από τους αντιπάλους του δεν ήταν σε θέση να τον σταματήσουν. Χρειάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1 αλλά εκεί έδειξε αμέσως ποιος είχε το πάνω χέρι. Με τον πρώτο του γύρο έκανε 2:04.834 και ήταν ταχύτερος από το χρόνο του Kaito Toba που είχε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα ελεύθερα δοκιμαστικά!

Ο φρενήρης ρυθμός του Darryn Binder δεν σταμάτησε ούτε στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων, όταν και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη pole position της καριέρας του, σημειώνοντας μάλιστα και νέο ρεκόρ πίστας με χρόνο 2:04.075! Παραλίγο να δούμε για πρώτη φορά οδηγό της Moto3 να κάνει χρόνο στα 2:03! Πίσω του είχαμε την μεγάλη έκπληξη της ημέρας, τον νεοφερμένο Izan Guevara που στο ντεμπούτο του στην κατηγορία βρέθηκε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης!

Μαζί τους και ο John McPhee, ο οποίος έχοντας συναντήσει κίνηση στα πρώτα λεπτά των κατατακτηρίων δεν είχε καταφέρει να γράψει χρόνο. Στα τελευταία λεπτά μπήκε όντας στις τελευταίες θέσεις, αλλά ο τελευταίος του γύρος ήταν πάρα πολύ καλός και κατάφερε να μπει κι αυτός στην πρώτη σειρά! Στο συνοδευτικό μας αρχείο θα δείτε την τελική θέση των οδηγών στις ΚΑΤ1 και ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Qatar1 MotoGP ΕΔ3: Αργή η πίστα, υψηλοί οι χρόνοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 Moto2 ΕΔ3: Ο Sam Lowes έμεινε στην πρώτη θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα