• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ο Morbidelli είναι το μεγάλο φαβορί!
Ήταν πολύ γρήγορος σήμερα
Νέα 26/03/2021 - 23:13

Τρεις Ducati στις πρώτες θέσεις δεν είναι καθόλου άσχημος απολογισμός για τους κόκκινους στο ξεκίνημα αυτής της νέας σεζόν του MotoGP στο Qatar. Ο Jack Miller πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 1:53.387 ενώ πίσω του ήταν ο ομόσταυλός του, ο Pecco Bagnaia. Κι όμως, για τον Αυστραλό άλλος είναι το μεγάλο φαβορί για τον Αγώνα: «Ο Morbidelli είναι ο πιο γρήγορος και έκανε τον καλύτερό του χρόνο στις ΕΔ1 χωρίς να αλλάξει ελαστικά. Αυτός είναι το φαβορί για μένα. Αλλά και ο Bagnaia είναι πολύ γρήγορος. Είναι εντυπωσιακός».

Για αύριο ο Αυστραλός έχει τους φόβους του. «Ναι, πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι λίγο φοβισμένος για τις κατατακτήριες γιατί πολλοί είναι αυτοί που είναι γρήγοροι στον ένα γύρο. Και με τη ζέστη αύριο θα είναι δύσκολο να βελτιωθούμε». Για τον πιο δυνατό άνεμο που περιμένουμε στην πίστα αύριο και την Κυριακή, ο Miller δεν έδειχνε να ανησυχεί πολύ. «Εδώ η πίστα έχει καλή πρόσφυση και θα πρέπει να πάμε σε άλλες πίστες πιο γλιστερές για να έχουμε καλύτερη εικόνα για τα ελαστικά. Για τον αέρα; Θα είναι στην αντίθετη κατεύθυνση απ’ ότι σήμερα οπότε δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Τέλος μίλησε για την πτώση του, το μόνο «μελανό» σημείο της σημερινής του παρουσίας στην πίστα. «Ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού του αέρα και του μεσαίου ελαστικού που είχα μπροστά. Είδα ότι και ο Zarco έπεσε εκεί. Είναι ένα γλιστερό σημείο της πίστας. Μπήκα λίγο πιο δυνατά και έπεσα».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Δεν χρειάζομαι την τελική!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 MotoGP ΕΔ2: To 1-2 για την Ducati με τον Miller στην 1η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα