• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 MotoGP ΕΔ2: To 1-2 για την Ducati με τον Miller στην 1η θέση
Νέα 26/03/2021 - 22:08

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati έβλεπε με χαμόγελα τους οδηγούς της να κυριαρχούν στην πίστα Losail σήμερα το βράδυ και να κάνουν το 1-2 με το τέλος των ΕΔ2! O Jack Miller, όπως και στο πρόσφατο τεστ που έγινε στην πίστα, ήταν ο πιο γρήγορος οδηγός και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:53.387 για να πάρει την πρωτοπορία για 35 χιλιοστά μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Fransesco Bagnaia. Έναν Bagnaia που οι τραυματισμοί πέρυσι τον εμπόδισαν από το να δείξει το καλό του πρόσωπο στην κατηγορία.

Η καλύτερη Yamaha ήταν στην τρίτη θέση αυτή του Fabio Quartararo, με τους μπλε πάντως να τα πηγαίνουν όλοι καλά, αφού στη δεκάδα των πρώτων ήταν και ο Maverick Vinales (6ος) και ο Franco Morbidelli (7ος) αλλά και ο Valentino Rossi (9ος). Στους δέκα πρώτους ήταν και η Suzuki με τον Alex Rins, ενώ απογοητευμένος είναι με την 11η θέση του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας, Joan Mir.

Και η Aprilia και η Honda κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στη δεκάδα. Ο Aleix Espargaro έδειξε και πάλι τη δυναμική της νέας RS-GP, την οποία έβαλε στην 8η θέση με μια διαφορά μόλις τριών δεκάτων από τον πρώτο. Η Honda είχε ως καλύτερό της εκπρόσωπο τον Pol Espargaro στην 10η θέση. Οι 16 από τους 22 αναβάτες της κατηγορίας ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο και η αυριανή ημέρα αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Pecco Bagnaia
Pecco Bagnaia
Fabio Quartararo
Fabio Quartararo
Johann Zarco
Johann Zarco

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ο Morbidelli είναι το μεγάλο φαβορί!

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN MotoGP™

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα