• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Δεν χρειάζομαι την τελική!
Αυτό που πρέπει είναι να είμαι γρηγορότερος στις στροφές
Νέα 26/03/2021 - 23:56

Η έβδομη θέση του Franco Morbidelli μπορεί να μην ακούγεται εντυπωσιακή, τα δεδομένα όμως αλλάζουν αν δει κανείς τις διαφορές μεταξύ των εφτά πρώτων της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι εφτά πρώτοι ήταν με διαφορά μικρότερη από τρία δέκατα και αυτό κάνει το ξεκίνημα του Ιταλοβραζιλιάνου κάθε άλλο παρά άσχημο.

«Η ημέρα ήταν θετική», λέει και ο ίδιος. «Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά μας. Για αύριο θα πρέπει να βελτιωθούμε στο τελευταίο κομμάτι που δυσκολευόμαστε λόγω τελικής με τις Ducati». Αν και νωρίς, ο Franky ελπίζει ότι την Κυριακή θα μπορεί να «…παλεύω για μια θέση στο βάθρο ή για τη νίκη. Θα προσπαθήσω από αύριο να κάνω ένα ακόμα βήμα μπροστά. Όσο για τα ελαστικά; Θα έχουμε μάλλον τα μαλακά στον Αγώνα».

Ο Jack Miller εν τω μεταξύ τον χαρακτήρισε ως το μεγάλο φαβορί. Η απάντηση του Morbido; «Θα έλεγα ότι οι Ducati είναι τα φαβορί, αν και τίποτα δεν είναι ακόμα βέβαιο μιας και είμαστε στην αρχή ακόμα. Οι Ducati είναι δυνατές στην ευθεία κι εμείς θα πρέπει να είμαστε δυνατοί αλλού». Ο στόχος της δεκάδας επετεύχθη για σήμερα. «Ναι και είναι πολύ σημαντικό και όλοι προσπάθησαν να μπουν. Ήταν σκληρή μάχη κι αυτό φαίνεται ότι είμαι έβδομος με δυο δέκατα διαφορά από τον πρώτο. Ελπίζω και αύριο να είμαστε στους ίδιους χρόνους. Οι Ducati μου φαίνεται ότι είναι στο όριο, ενώ εμείς έχουμε λίγο ακόμα περιθώριο».

Πιο πάνω μίλησε για το ότι στην Yamaha θα πρέπει να εκμεταλλευτούν «άλλα πλεονεκτήματα» για να αντιπαρατάξουν στην ταχύτητα των Ducati. «Δεν χρειάζεται να παλέψω μαζί τους στην τελική, αρκεί να είμαι πιο γρήγορος από αυτές στις στροφές. Αυτό είναι όλο!»

Επόμενο άρθρο »

Rins: Είχα μιλήσει με τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Ο Morbidelli είναι το μεγάλο φαβορί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα