• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Capirossi
Νέα 30/03/2010 - 10:05

Στις δοκιμές του Qatar ο ιταλός βετεράνος μπορεί μεν να πραγματοποίησε μία πλήρη σειρά δοκιμών ωστόσο, δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον εντελώς νέο και ισχυρότερο κατά τα δεδομένα της Suzuki κινητήρα της GSV-R. Ο ίδιος ανάφερε ότι η Suzuki θέλει να ολοκληρώσει την έρευνα κι εξέλιξη στο δυναμόμετρο καθώς επίσης τις δοκιμές στην προσωπική της πίστα. Η Suzuki στοχεύει στο να έχει την ίδια ισχύ με τον περσινό κινητήρα αυξάνοντας ταυτόχρονα την ανθεκτικότητα του μοτέρ. Πέρυσι η ομάδα είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ωστόσο, φέτος βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο.

 

Πρόσφατα ο Capirossi δοκίμασε νέα πλαίσια και η τελευταία έκδοση αυτού διαθέτει αυξημένη ακαμψία ενώ παράλληλα έχει επιτευχθεί η επιθυμητή ελαστικότητα αυτού. Κατά συνέπεια ο Capirossi έχει περισσότερη πληροφόρηση όσον αφορά την συμπεριφορά της μοτοσικλέτας και την πρόσφυση των ελαστικών.

 

Επιπλέον δοκίμασε διάφορα τεχνάσματα για να διαφοροποιήσει την θέση οδήγησης και τη θέση του πάνω στην μοτοσικλέτα για να φορτίσει περισσότερα τα ελαστικά. Η έναρξη της σεζόν είναι πλέον κοντά, ίδωμεν…

Επόμενο άρθρο »

800 vs 1000 το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test 3η ημέρα 125: Κυριαρχία Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα