• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test 3η ημέρα Μοto2: Ο Corti ταχύτερος του τριημέρου
Ο Ιταλός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, ο Εlias έπεσε.
Νέα 30/03/2010 - 02:17

 

Ο Claudio Corti μπήκε με το σπαθί του ανάμεσα στους διεκδικητές του Τίτλου της νέας κατηγορίας! O Iταλός οδηγός της ομάδας Forward Racing team, που είχε πάει καλά και στα δύο προηγούμενα τεστ σε Valencia και Jerez, έκανε σπουδαία βήματα στη διάρκεια του τεστ, μέχρι να φτάσει να είναι ο ταχύτερος του τριημέρου.

Την 1η μέρα ήταν μόλις 18ος με χρόνο 1’45.741, μετά από πρόβλημα που είχε με το πιρούνι της μοτοσυκλέτας του. Την 2η μέρα ο Corti κατέβηκε κάτω από το 1’45”, ενώ την 3η μέρα με 1’44.044, σημείωσε τον πολύ καλό αυτό χρόνο, παρά τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο.

 

Ο Toni Elías, ο ταχύτερος της 1ης ημέρας ήταν 2ος την τελευταία μέρα, με μόλις 21 γύρους στο ενεργητικό του, αφού μια πτώση τον εμπόδισε να κάνει περισσότερους γύρους. Ο οδηγός της Gresini Racing Moto2 έπεσε στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αργότερο οδηγό των 125 ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη στροφή της πίστας. Ο Ισπανός οδηγός κτύπησε στο αριστερό χέρι και πόδι και γύρισε αμέσως στην Βαρκελώνη για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες στο Κατάρ.

Elias box
Elias box

 

Η 3η θέση πήγε στον Τσέχο Karel Abraham, που επίσης βελτιωνόταν συνεχώς το τριήμερο. Ο οδηγός της Cardion AB Motoracing (ιδιοκτήτης της πίστας του Brno), κατέβασε πάνω από 2’’ δευτερόλεπτα σε σχέση με το χρόνο της 1ης ημέρας!

Ο νεαρός Scott Redding (Marc VDS Racing) και ο Αμερικανο-Ισπανός Kenny Noyes (Jack&Jones by Antonio Banderas), πήραν την 4η και 5η θέση, μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 125,τον Julián Simón της Mapfre Aspar, που ήταν μόλις 0.406 πίσω από το χρόνο του Corti.

Luthi 11ος
Luthi 11ος

Ο Κολομβιανός Yonny Hernández (Blusens-STX), κατατάχτηκε τελικά στην 7η θέση των συνολικών χρόνων, με την επίδοσή του από την 1η μέρα. Οι Jules Cluzel (Forward Racing), Anthony West (MZ Racing) και Yuki Takahashi (Tech3 Racing), συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test 3η ημέρα 125: Κυριαρχία Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test Μοto2: O Takahashi ταχύτερος την 2η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα