• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Jorge Lorenzo στο Κατάρ
Με ειδικό γάντι και υποστήριξη από carbon!
Νέα 15/03/2010 - 20:45

 

Οι γιατροί του Jorge Lorenzo ΔΕΝ είναι απόλυτα σύμφωνοι στο να ζοριστεί το σπασμένο χέρι του Ισπανού οδηγού, μόλις 5 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του. Όμως ο 2ος του περσινού Πρωταθλήματος ΔΕΝ θέλει να χάσει τις τελευταίες δοκιμές πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς, μάλιστα σε μια πίστα που η Μ1 ΔΕΝ είναι τόσο καλή όσο στις υπόλοιπες!

 

Έτσι αποφάσισε να πάει σήμερα στο Κατάρ και να είναι έτοιμος για το τεστ της Πέμπτης 18 και της Παρασκευής 19 Μαρτίου.

 

Για να είναι εφικτό το να οδηγήσει, οι γιατροί του έφτιαξαν ένα νάρθηκα από carbon και με τη σειρά της η Dainese του ετοίμασε ένα ειδικό γάντι, λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό, στο σημείο όπου θα υπάρχει ο νάρθηκας.

Με τη βοήθεια λοιπόν των ανθρακονημάτων, ελπίζει ότι θα καταφέρει να κάνει κάποιους γύρους που θα του επιτρέψουν να έχει μια εικόνα της Μ1 και ενδεχομένως να βοηθήσει την ομάδα του, στο πια κατεύθυνση θα ακολουθήσει εν όψη του πρώτου αγώνα.

Jorge + γιατρός, όχι τόσο καλός συνδυασμός...
Jorge + γιατρός, όχι τόσο καλός συνδυασμός...

Βέβαια η προσπάθεια θα είναι δύσκολη, με δεδομένο μάλιστα ότι ο Valentino Rossi «τον έχει βγάλει από την πρίζα» του κομπιούτερ και έτσι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την εξέλιξη που θα κάνει ο μεγάλος του αντίπαλος. Μάλιστα ο Rossi δήλωσε ότι θεωρεί κυριότερο αντίπαλο τώρα τον Stoner, αφού πιστεύει ότι ο τραυματισμός του Lorenzo θα τον αφήσει πίσω για μερικούς αγώνες. Έστω και αν η ομάδα αποφάσισε ότι προς το παρών θα άρει τον αποκλεισμό του Lorenzo, από τα δεδομένα του Rossi, λόγω του τραυματισμού. Η πραγματικότητα είναι ότι ακόμη και με την πρόσβαση αυτή, το αν η αίσθηση της μοτοσυκλέτας είναι καλή ή όχι, εξαρτάται από το πόσο θα μπορεί να πιέσει την μοτοσυκλέτα. Αφού είναι γνωστό ότι ΔΕΝ έχουν ίδιο οδηγικό στυλ.

 

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν ο Ισπανός μπορεί να κάνει κάτι, ή αν οι δοκιμές αυτές θα του επιδεινώσουν το χέρι και την αποθεραπεία του τραυματισμού του, με αποτέλεσμα να πάει ακόμη πιο πίσω το έτσι κι αλλιώς προβληματικό ξεκίνημα της χρονιάς του.

 

Mείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις από τις δοκιμές του Κατάρ, αφού μάλιστα εξασφαλίσαμε ότι θα έχουμε απευθείας επικοινωνία με τον Jorge Lorenzo, για να μας πει από πρώτο χέρι, όλα για το χέρι του!

Επόμενο άρθρο »

Valentino Rossi: Δε θα προδώσω τη YAMAHA

« Προηγούμενο άρθρο

GP Ουγγαρίας: Μπορεί και να μην γίνει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA