• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi: Δε θα προδώσω τη YAMAHA
Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από τον Υπουργό εξωτερικών την Ιταλίας...
Νέα 16/03/2010 - 08:47

Φαίνεται πως ο Valentino Rossi έχει κατασταλάξει στην απόφαση που έχει να κάνει με το μέλλον του την οποία εδώ και καιρό μας λέει πως θα ανακοινώσει μέχρι στον ερχόμενο Ιούνιο.

 

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από τον Υπουργό εξωτερικών την Ιταλίας, Franco Frattini, για την προσφορά του, ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκλεισε την πόρτα στη Ducati.

 

«Σίγουρα θα είναι ιδανικός ο συνδυασμός Ιταλού αναβάτη με ιταλική μοτοσυκλέτα, αλλά το να αφήσω τη Yamaha, μια ιαπωνική ομάδα που όμως έχει και ιταλική ψυχή, για να πάω στη Ducati θα είναι προδοσία», απάντησε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το αν του χρόνου θα μετακομίσει στην ιταλική ομάδα.

 

Ο Doctor έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στη Yamaha (σ.σ. πράγμα που επιθυμεί διακαώς και ο Masao Furusawa που βλέπει τον Ιταλό ως τον ιδανικό "πρέσβη" της εταιρείας), ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί με τον Jorge Lorenzo. Γιατί ο Rossi έχει ξεκαθαρίσει πως και οι δύο δεν πρόκειται να βρίσκονται στην ίδια ομάδα το 2011...

 

Το μπαλάκι, λοιπόν, βρίσκεται στα χέρια της ομάδας η οποία θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Rossi ή θα επενδύσει στο μέλλον κρατώντας τον Lorenzo...

 

Στην τελετή που έγινε με κάθε επισημότητα στη Villa Madama της Ρώμης και στην οποία βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της FIM, Vito Ippolito και o Πρόεδρος της Dorna, Carmelo Ezpeleta, ο Rossi με τις 103 νίκες στα GP υποσχέθηκε πως «...θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε ο ιταλικός ύμνος να ακουστεί πολλές φορές ακόμα».

 

Για ακόμα μια φορά τόνισε πως θεωρεί ως πιο επικίνδυνο αντίπαλό του φέτος τον Casey Stoner, λέγοντας παράλληλα πως για τον Lorenzo θα είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω του τραυματισμού του (κάταγμα στο δεξί του μετακάρπιο).

 

Ρωτήθηκε επίσης για το αν θα τρέξει στη Formula 1 με τη Ferrari. «Δεν νομίζω ότι θα τρέξω στο μέλλον στη Formula 1 με τη Ferrari. Θα μείνω για κάποια χρόνια ακόμα στα MotoGP, όπου εξακολουθώ να διασκεδάζω», απάντησε λέγοντας ωστόσο πως «...θα υποστηρίζω φυσικά τον Alonso και τον Massa».

 

Αναφορά έγινε και στον Michael Schumacher τον Γερμανό επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 που επιστρέφει φέτος στη δράση όχι όμως με τα χρώματα της Scuderia, αλλά για λογαριασμό της Mercedes GP Petronas. «Σίγουρα ήταν μια επιλογή που δεν αρέσει καθόλου στους Ιταλούς τιφόζι...», είπε χαρακτηριστικά.

Επόμενο άρθρο »

Losail: Κάνοντας τη νύχτα, μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

O Jorge Lorenzo στο Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA