• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Ακόμα δεν ξέρω το όριο της Honda!
Νέα 08/03/2021 - 10:59

Την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην πίστα του Qatar, ο Pol Espargaro τερμάτισε στην 12η θέση. Τα συμπεράσματα του; «Πρέπει ακόμα να καταλάβω ποιο είναι το όριο της μοτοσυκλέτας, αλλά ήταν καλό που δεν έπεσα αυτές τις μέρες. Η Honda είναι από αυτές τις μοτοσυκλέτες που σου δίνει κάτι όταν πιέζεις στο όριο. Είναι πολύ απαιτητική και για αυτό πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να είσαι στο 100% της φυσικής σου κατάστασης. Πραγματικά μου αρέσει αυτή η φιλοσοφία και τώρα θέλω να μάθω τα πάντα! Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του, όπως τα κουμπιά στο τιμόνι αλλά και ο τρόπος που θα πρέπει να αλλάζεις τη χαρτογράφηση του κινητήρα και πολλά άλλα. Η θέση σου στη λίστα με τους χρόνους δεν είναι σημαντική, Υπήρξαν οδηγοί που έβαλαν ένα καινούργιο ελαστικό και άλλοι που δεν το έκαναν. Ίσως κάποιος να ένιωθε ότι θα ήταν κοντά σε μία πτώση και να μην πίεσε παραπάνω. Με λίγα λόγια δεν είμαστε εδώ για τους χρόνους. Πάντως, το ότι ήμουν επτά δέκατα από τον πρώτο είναι καλό αποτέλεσμα. Επιπλέον ο Bradl είναι πολύ δυνατός και μας δίνει σημαντική πληροφόρηση, που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ».

Την πρώτη μέρα η διαφορά του από την κορυφή ήταν μεγαλύτερη, χτες όμως κατάφερε να την μειώσει και ο Ισπανός συνέχισε λέγοντας: «Ναι, βελτιώθηκα πολύ. Περισσότερο από τους άλλους! Οι χρόνοι μου αρχίζουν και είναι αποδεκτοί κι αυτό είναι καλό, μιας και σημαίνει ότι η δουλειά μας αποδίδει. Στο ρυθμό νομίζω ότι είμαι κοντά στους καλύτερους, αλλά όπως είπα και πριν, αυτά είναι απλά τεστ».

Τον ρώτησαν αν μίλησε με τον Marc Marquez και απάντησε: «Όχι δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά την παρουσίαση. Νομίζω όμως ότι μας παρακολουθεί και συζητάει με τους μηχανικούς του. Για την ώρα μιλάω με τον Puig. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, είναι ειλικρινής άνθρωπος και η ειλικρίνεια είναι κάτι που χρειάζομαι. Ειδικότερα μιας και έχουμε λίγες ημέρες δοκίμων».

Σε λίγες ώρες ο Pol Espargaro, μαζί με τους υπόλοιπους, θα βρεθεί και πάλι στο Qatar για το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν. «Η Honda με προειδοποίησε ότι αυτή δεν είναι η καλύτερη πίστα για τη μοτοσυκλέτα μας, ειδικά σε δοκιμές. Η Honda είναι η καλύτερη, αλλά εδώ συγκεκριμένα είναι πάντα δύσκολο να βρεις ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

Αεροδυναμικά και σύστημα εκκίνησης στο επίκεντρο για την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα κατεύθυνση ζητά ο Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA