• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δύσκολοι μήνες ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος
Νέα 02/03/2021 - 17:27

Ο Marc Marquez έσπασε το δεξί του χέρι σε μία πτώση που είχε στα τελευταία στάδια του πρώτου Αγώνα της περσινής σεζόν και από τότε δεν έχει ξαναβρεθεί σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας. Ο Ισπανός, μετά από τρεις επεμβάσεις στο χέρι του, βρίσκεται ακόμα σε περίοδο ανάρρωσης χωρίς να γνωρίζει το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στη δράση. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Repsol Honda, αποκάλυψε ότι το φθινόπωρο η ψυχολογία του έφτασε στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα, καθώς έβλεπε ότι το χέρι του δεν βελτιωνόταν. Ωστόσο, όπως τόνισε, ποτέ δεν του πέρασε από το μυαλό η σκέψη να σταματήσει την καριέρα του.

 

" Ναι σίγουρα ήταν πάρα πολύ δύσκολα πνευματικά και σωματικά. Ειδικά εκεί γύρω τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, καθώς τότε κάθε εβδομάδα κάθε μέρα όλους αυτούς τους μήνες η αίσθηση στο χέρι μου ήταν ακριβώς η ίδια. Δεν έβλεπα καμία βελτίωση.  Δεν χειροτέρευα αλλά δεν βελτιωνόμουν κιόλας. Ένιωθα σαν κάτι μέσα μου να κινείται... τέτοια αίσθηση είχα. Μετά έκανα αρκετές εξετάσεις και βρήκαμε τη μόλυνση αλλά κάτι δεν πήγαινε και πάλι καλά. Από την άλλη οι γιατροί έλεγαν ότι πρέπει να περιμένω... πρέπει να περιμένω. Έτσι και εγώ περίμενα και έκανα ό,τι μου έλεγαν. Όμως η αίσθηση ήταν η ίδια και αυτοί οι δύο συγκεκριμένοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Αλλά και μετά το τρίτο χειρουργείο τα πράγματα ήταν δύσκολα καθώς έμεινα μέσα στο νοσοκομείο για 10 μέρες και εκείνες τις ημέρες δεν ένιωθα πολύ καλά ".

 

" Από τότε όμως έγιναν κάποια βήματα με το χέρι στην αίσθηση μου και προσπάθησα να είμαι περισσότερο αισιόδοξος. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά. Πάντα σκεφτόμουν ποιος θα είναι ο επόμενος Αγώνας, πότε θα είναι το επόμενο τεστ ". Ο Marquez θα κάνει νέες εξετάσεις στα μέσα Μαρτίου και δεν απέκλεισε το γεγονός το ενδεχόμενο να είναι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στις 28 Μαρτίου στην πίστα του Κατάρ. Βέβαια επιμένει ότι την τελική απόφαση για το πότε θα επιστρέψεια θα την πάρουν οι γιατροί και ο ίδιος.

Επόμενο άρθρο »

Zeelenberg: Ο Rossi ξοδεύει πολύ χρόνο στην τηλεμετρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Τo MotoGP είναι ένα παιχνίδι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA