• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα επίθεση του Andrea Dovizioso στον Dall’Igna!
Νέα 02/03/2021 - 16:25

Η νέα καριέρα του Andrea Dovizioso ξεκίνησε πριν από μερικά 24ωρα, στην Rivarolo Mantovano, πάνω σε μία μοτοσυκλέτα motocross για το τοπικό πρωτάθλημα. Μακριά από τα φώτα του MotoGP, ο Dovi έδειχνε πιο χαλαρός και γρήγορος πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα.

«Βασικός στόχος δεν είναι τα αποτελέσματα. Θέλω να το διασκεδάσω με το πάθος μου αυτό και να πάρω ό,τι έχει να μου δώσει! Να αναπνεύσω πάλι», σχολίασε σε συνέντευξή του στην La Repubblica.

Μετά από αρκετά χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ως πρωταγωνιστής, ο Ιταλός αποφάσισε να σταματήσει (ευελπιστεί για 1 χρόνο)  και να αφιερωθεί στο πάθος του για το motocross. Πράγμα διόλου εύκολο, αν σκεφτεί κανείς ότι από ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αγωνίζεται πλέον σε τοπικά πρωταθλήματα. Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να μετανιώνει για την απόφασή του. Στη συνέντευξή του δεν μπόρεσε να μην αφήσει αιχμές για το παρελθόν.

«Θα μπορούσα ακόμα να παλέψω για τον Τίτλο στο MotoGP, αλλά στην Ducati η ατμόσφαιρα ήταν βαριά πλέον και χρειαζόμουν ηρεμία. Είμαι τυχερός γιατί δεν έχω ανάγκη χρήματα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Στο MotoGP τα πάντα είναι καταπληκτικά, αλλά το διασκεδάζεις μόνο όταν καταφέρνεις να φέρεις αποτελέσματα. Το 2020 αυτά δεν ήρθαν. Επομένως δεν μπορούσα να ζήσω με ηρεμία στην Ducati. Είχα καλές σχέσεις με όλους εκτός από ένα άνθρωπο».

Φυσικά αναφέρεται στον Γενικό Διευθυντή του Ducati Corse, τον Gigi Dall’Igna, με τον Dovi να συνεχίζει την “επίθεσή του” λέγοντας: «Το όριο της μοτοσυκλέτας μας ήταν σταθερά το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Δεν άλλαζε. Προσπαθούσα να περάσει ο λόγος μου αλλά ποτέ δεν με άκουγαν».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Τo MotoGP είναι ένα παιχνίδι

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Η RC16 είναι έτοιμη για νίκες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA