• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Παρεξήγηση» η ακύρωση της Ταϊλάνδης!
Έτσι λένε άνθρωποι της πίστας
Νέα 04/02/2021 - 11:00

Μόλις χτες γράψαμε για την απόφαση της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης να αναβάλλει το συμβόλαιό της με την Dorna έως το 2022.

 

Η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από ανακοίνωση της Dorna, ενώ υπάρχουν αναφορές από ανθρώπους της πίστας που αρνούνται κάτι τέτοιο!

 

Μάλιστα η πίστα έβγαλε σχετική ανακοίνωση, στην οποία διαβάζουμε: «Υπήρξε παρεξήγηση. Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ακύρωση του Αγώνα του 2020!»

 

«Εμείς συνεχίζουμε και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε το MotoGP το 2021».

 

Περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο, την ώρα που τα κρούσματα παγκοσμίως αυξάνονται και υπάρχουν φόβοι για τις νέες μεταλλάξεις του Covid-19.

 

Εν μέσω αυτής την κατάστασης, το MotoGP προσαρμόζεται και ήδη έχει προχωρήσει στην ακύρωση των επίσημων δοκιμών στην Sepang.

 

Επιπλέον, όλα τα τεστ όλων των κατηγοριών θα γίνουν στο Qatar, έτσι ώστε το paddock να είναι όλο μαζεμένο σε ένα σημείο και στην πίστα όπου θα γίνει ο 1ος Αγώνας της χρονιάς.

 

Ύστερα μάλιστα από πρόσφατη απόφαση της Dorna και της FIM, λόγω της πανδημίας του Covid-19 οι δύο πρώτοι Αγώνες της χρονιάς θα γίνουν στο Qatar, ενώ ο τρίτος θα λάβει χώρα στο Portimao.

 

Πριν μερικά 24ωρα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση από το Brno ότι δεν θα είναι στο Ημερολόγιο Αγώνων φέτος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η παρουσία της Αργεντινής και του Τέξας.

Επόμενο άρθρο »

Mir: Θέλω Τίτλο με τον Marc μέσα!

« Προηγούμενο άρθρο

Gresini: Επέστρεψε ο πυρετός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα