• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: Επέστρεψε ο πυρετός
Χειροτέρευσε λίγο η κατάστασή του
Νέα 04/02/2021 - 09:46

Τις τελευταίες ημέρες τα ιατρικά ανακοινωθέντα για τον Fausto Gresini ήταν ενθαρρυντικά, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η κατάστασή του έχει ελαφρώς αλλάξει.

 

Δυστυχώς όχι προς το καλύτερο, όπως ενημέρωσε τον κόσμο ο γιος του Ιταλού μάνατζερ, Lorenzo Gresini, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση από τον γιατρό του Gresini, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στην Μπολόνια.

 

Ο γιος του Fausto έγραψε ότι τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του πατέρα του έχουν χειροτερεύσει, ενώ επέστρεψε και ο πυρετός.

 

Σε λίγες ημέρες – και συγκεκριμένη στις 17 Φεβρουαρίου – έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των ομάδων του Fausto Gresini σε Moto2 και Moto3.

 

Στη μεσαία κατηγορία η ομάδα αποτελείται από τους Fabio di Giannantonio και Nicolo Bulega, ενώ στην Moto3 θα είναι οι Gabri Rodrigo και Jeremy Alcoba.

 

Όπως ήδη είναι γνωστό, ο Gresini θα έχει δική του αποκλειστικά ομάδα (χωρίς συνεργασία με την Aprilia) και στη μεγάλη κατηγορία από το 2022 και μετά.

 

Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμα με ποιον κατασκευαστή θα συνεργαστεί γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της πορείας της Ιταλικής ομάδας στο MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

«Παρεξήγηση» η ακύρωση της Ταϊλάνδης!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Η έκπληξη φέτος;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα