• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Θέλω Τίτλο με τον Marc μέσα!
Αυτό το Πρωτάθλημα μετρά περισσότερο!
Νέα 04/02/2021 - 12:25

Το 2021 ο Joan Mir θα κληθεί να υπερασπιστεί τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που κατέκτησε πέρυσι με την ομάδα της Suzuki.

 

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα ονειρεύονται ότι θα πάρουν τη σκυτάλη από τον νεαρό Ισπανό, ωστόσο δεν ξέρουμε αν ένας από αυτούς θα είναι και ο Marc Marquez.

 

Αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελε ο Mir, ο οποίος δήλωσε σχετικά σε συνέντευξή του στην Ισπανική AS:

 

«Ναι, σίγουρα θα άξιζε», απάντησε ο Mir σε ερώτηση αν ο Τίτλος θα άξιζε περισσότερο με τον Marc Marquez μέσα στην πίστα.

 

«Πάντως ξέρω ότι δεν κέρδισα επειδή τραυματίστηκε. Άλλωστε δεν τον απήγαγαν, αλλά τραυματίστηκε μέσα στην πίστα δίνοντάς τα όλα για να μας κερδίσει. Δεν τα κατάφερε».

 

Παλιότερα ο Joan Mir τόνιζε πως δεν είχε σημασία αν ο Τίτλος του κατακτήθηκε χωρίς τον Marquez στις πίστες. Επισήμαινε ότι δεν είχε λιγότερη σημασία ένας τέτοιος Τίτλος.

 

Τώρα δηλώνει: «Έκανα λάθος. Θέλω να πάρω τον επόμενο Τίτλο με τον Marc μέσα. Θα είχε μεγαλύτερη αξία έτσι! Το θέλω με όλη μου την καρδιά αυτό».

 

«Θέλω να είναι εκεί γιατί ξέρω τι περνάει τώρα. Τον είδα μια μέρα που είχε πάει να δει τον αδερφό του. Δεν ήταν καλά… ήταν αποκαρδιωμένος…»

 

«Το καταλαβαίνω. Είναι φυσιολογικό. Έχεις συνηθίσει με έναν τρόπο ζωής και ξαφνικά δεν αγωνίζεσαι για ένα χρόνο και δεν ξέρεις τι θα κάνεις στη συνέχεια».

 

Πάντως ο Mir δεν πιστεύει ότι ο Marc θα είναι διαφορετικός από τη στιγμή που θα επιστρέψει στη σέλα της μοτοσυκλέτας του.

 

«Δεν ξέρω αν θα είναι 100% έτοιμος από την αρχή, αλλά διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί μιλάμε για τον Marc. Για άλλον θα είχα αμφιβολίες αν θα μπορούσε να επιστρέψει και να κερδίσει τον πρώτο Αγώνα. Όχι για τον Marc όμως».

Επόμενο άρθρο »

Στις 12 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της ΚΤΜ!

« Προηγούμενο άρθρο

«Παρεξήγηση» η ακύρωση της Ταϊλάνδης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα