• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχει μεγάλη ευκαιρία αύριο ο Fabio
Ο Γάλλος στην pole, ο Mir 14ος!
Νέα 10/10/2020 - 21:22

Ο Fabio Quartararo έφτασε στο Le Mans, στο GP της πατρίδας του, έχοντας μια μικρή διαφορά της τάξης των 8 βαθμών από τον Joan Mir.

 

Αύριο θα έχει την ευκαιρία του να την αυξήσει ακόμα περισσότερο, αφού ο αντίπαλός του δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από την 14η θέση στις κατατακτήριες.

 

Αντίθετα ο Γάλλος ήταν δυνατός, κατακτώντας την 1η θέση στις ΕΔ3 και στις ΕΔ4, ενώ στις κατατακτήριες έκανε έναν εξαιρετικό γύρο για να πάρει την pole.

 

Ήταν η 3η του pole μέσα στο 2020 και η 9η της σύντομης καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία δεν μετρά περισσότερα από 27 Grand Prix!

 

«Όταν είδα το χρόνο του Danilo στις ΚΑΤ1 με εντυπωσίασε και κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο για την pole».

 

«Στον πρώτο γύρο ήμουν χαρούμενος γιατί τα πήγα καλά. Στο δεύτερο ήθελα να τα πάω ακόμα καλύτερα. Ήμουν στο όριο, αλλά τα καταφέραμε».

 

«Ξέρω ότι οι Ducati ξεκινούν καλά, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς. Δεν σκέφτομαι τώρα τον Τίτλο».

 

Για τη στρατηγική του στον αυριανό Αγώνα είπε:

 

«Στο πρώτο κομμάτι είμαι καλός, επομένως θα προσπαθήσω στον 1ο γύρο να είμαι δυνατός στην 1η στροφή και στο πρώτο κομμάτι της πίστας».

 

Με βάση το ρυθμό του δεν υπάρχουν και πολλοί που να είναι σε θέση να απειλήσουν τον Fabio Quartararo.

 

«Έχουμε καλό ρυθμό και θα παλέψουμε για τη νίκη και το βάθρο. Είμαι ψύχραιμος και αυτό σκέφτομαι για αύριο. Όχι τον Τίτλο».

 

Όταν του ανέφεραν ότι θυμίζει τον Jorge Lorenzo πάνω στην Μ1 με τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις του, ο Fabio αποκρίθηκε:

 

«Όχι… δεν νομίζω ότι μοιάζω με τον Jorge. Είναι το φυσικό μου στυλ που δείχνει έτσι. Πάντα κάνω λάθη όμως, ακόμα κι αν δεν φαίνονται. Εδώ είμαι πιο ακριβής. Κάποιες πίστες σε βοηθάνε σ’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Η τελική τώρα είναι μειονέκτημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoE: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα