• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoE: Αγώνας 1
Νίκη Τίτλου για τον Jordi Torres!
Νέα 10/10/2020 - 18:48

Στην πρώτη εκκίνηση του Αγώνα της MotoE είχαμε μια πτώση του Mattia Casadei που οδήγησε σε διακοπή 20 λεπτών προτού έχουμε νέα εκκίνηση.

 

O Casadei έμεινε εκτός μάχης, ενώ τα δράματα δεν έλειψαν και στη δεύτερη εκκίνηση καθώς είχαμε πολλές πτώσεις στο ξεκίνημα του Αγώνα.

 

Ο Αγώνας είχε μειωθεί σε 5 γύρους και ο Jordi Torres – που είχε την pole position – κατάφερε να κάνει γρήγορα μια διαφορά.

 

Κράτησε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος, όταν ο Mike di Meglio έκανε τον ταχύτερό του γύρο (και νέο ρεκόρ πίστας) και πλησίασε τον Ισπανό.

 

Πίεσε, αλλά δεν ήταν σε θέση να πάρει τη νίκη από τον Jordi Torres, ο οποίος με τους 25β που πήρε σήμερα ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

 

Αυτό, σε συνδυασμό με τις πτώσεις των Matteo Ferrari και Dominique Aegerter στην αρχή του δεύτερου Αγώνα, τον βάζει σε θέση ισχύος για τον Τίτλο!

 

Η διαφορά του από τον δεύτερο (Matteo Ferrari) είναι πλέον στους 18β και στους 20β από τον τρίτο στη βαθμολογία Aegerter.

 

Ο Di Meglio παραλίγο να κερδίσει μέσα στην πατρίδα του και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το βάθρο του.

 

Τις πολλές πτώσεις στην αρχή του Αγώνα (πέρα από τους Ferrari-Aegerter στην 1η στροφή έπεσαν και οι Canepa-Simeon) εκμεταλλεύτηκε και ο Niki Tuuli.

 

Κράτησε το ρυθμό του δυνατό μέχρι το τέλος και πήρε το βάθρο, με τον Josh Hook να τερματίζει 4ος αλλά αρκετά πίσω από τον Φινλανδό.

Επόμενο άρθρο »

Έχει μεγάλη ευκαιρία αύριο ο Fabio

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα