• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Η τελική τώρα είναι μειονέκτημα!
Νέα 10/10/2020 - 22:10

Στο Mugello πέρυσι, όταν πήρε τη μια και μοναδική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, ήταν η τελευταία φορά που ο Danilo Petrucci πήρε θέση στην 1η σειρά της εκκίνησης.

 

Ήταν από τότε που η πορεία του στο Πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις του με την Ducati έπαιρναν την κατιούσα.

 

Φέτος ο Ιταλός – 6ος πέρυσι στην τελική βαθμολογία του 2019 – δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό και έχει ως καλύτερό του αποτέλεσμα μια 7η θέση.

 

Σήμερα όμως, στο Le Mans, ο Petrux κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στην πρώτη σειρά της εκκίνησης ενός Αγώνα.

 

«Πάντα μου άρεσε αυτή η πίστα. Δυστυχώς στις ΕΔ3 είχα συνεχώς κίτρινες σημαίες κι έτσι έπρεπε να περάσω από τις ΚΑΤ1».

 

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα… από τη Βαρκελώνη και μετά βρήκαμε κάτι καλό, ειδικά στα φρένα εκεί που δυσκολεύομαι όλη τη χρονιά».

 

«Το γεγονός ότι ξεκινάω από την 1η σειρά σημαίνει ότι μπορώ να παλέψω για το βάθρο. Ξεκινώντας από μπροστά μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τον Αγώνα».

 

Στη συνέχεια είπε ότι στο Le Mans είναι «…καλό που δεν υπάρχουν μεγάλες ευθείες».

 

Συνήθως η Ducati «καυχιέται» για τη δυναμική της στις ευθείες, οπότε ήταν επόμενο να ζητήσουν από τον Petrucci να εξηγήσει τι εννοεί.

 

«Ναι, συνήθως είναι το δυνατό μας σημείο. Όμως από την Αυστρία και μετά παρατηρήσαμε ότι χάνουμε χρόνο στις ευθείες».

 

«Συνήθως είμαι καλός στα φρένα, αλλά στην Βαρκελώνη είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω… δεν το έχουμε καταλάβει. Ίσως φταίει και το βάρος μου».

 

«Στη Βαρκελώνη πέρυσι μπορούσα και υπεράσπιζα τη θέση μου απέναντι στον Fabio ή τον Alex Rins. Φέτος όμως πολλοί με περνούσαν».

 

«Δεν ξέρουμε που οφείλεται αυτό. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Τα αεροδυναμικά έχουν αλλάξει λίγο… πάντως σίγουρα είναι μειονέκτημα φέτος».

Επόμενο άρθρο »

«Απάντησε» με την 1η σειρά ο Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Έχει μεγάλη ευκαιρία αύριο ο Fabio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα